FCSB, o echipă slabă! Basarab Panduru şi Viorel Moldovan critică jocul fotbaliştilor lui Gigi Becali: „Haos!”

FCSB a remizat cu Nordsjaelland în prima manșă a turului trei preliminar din Conference League, scor 0-0, iar strategia lui Elias Charalambous a fost distrusă de doi foști mari internaționali.

FCSB, o echipă slabă! Basarab Panduru şi Viorel Moldovan critică jocul fotbaliştilor lui Gigi Becali

Deranjați de ceea ce au văzut în timpul meciului FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, Basarab Panduru și Viorel Moldovan au criticat deciziile luate de Elias Charalambous în timpul patidei din Conference League.

Basarab Panduru și Viorel Moldovan s-au declarat dezamăgiți de schimbările efectuate de antrenorul cipriot în timpul meciului FCSB – Nordsjaelland și susțin că la vicecampioana României s-au întâmplat lucruri care nu au logică.

„Nu ai ce explicaţii să găseşti, că ai vrut ce? Nu pot să-mi dau seama ce ai vrut. Prima schimbare este la un minut după eliminare. Îl scoţi pe Compagno. Joci în faţă cu Olaru, cu Octavian Popescu, vine şi Coman. Nu ai cum să te gândeşti la ce au vrut”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

„Schimbarea (n.r. a lui Compagno) s-a făcut prea repede. Ai nevoie de un punct de fixaţie, de mai multă forţă. Îl bagi pe Vali Gheorghe ca să centreze pentru cine, pentru Tavi sau Coman? Nu are logică. Sunt multe lucruri care n-au logică.

FCSB m-a surprins tactic până la minutul 60, până la acea eliminare. Dacă eram sceptic înainte de meci cu privire la linia defenisivă, au interpretat jocul excelent, nu au lăsat spaţii. Axul central a fost bun. Pantea a fost şi el excelent.  Nu mă aşteptam la o disciplină tactică aşa. Dar nu mi-a plăcut echipa după eliminare. A fost un haos. Nu am înţeles absolut nimic”, a adăugat şi Viorel Moldovan.

Partida retur dintre i Nordsjaelland și FCSB din turul trei preliminar al Conference League este programată joi, 17 august, ora 19.30, iar învingătoarea va da în play-off-ul competiției de Sabah sau Partizan Belgrad. Partidele din play-off se vor disputa pe 24 și 31 august.

Lasă un comentariu