FCSB, o nouă cerere pentru Ghencea

FCSB a luat o decizie de ultimă oră și a făcut o nouă cerere pentru a evolua în Ghencea, a treia din ultimele zile. În acest context, celor de la CSA Steaua le aproape imposibil să mai reziste. Va ajunge gruparea din Superliga, în cele din urmă, să evolueze pe superba arenă de 31.000 de locuri?

FCSB, decizie de ultimă oră! CSA Steaua e aproape imposibil să mai reziste

FCSB nu renunță la visul de a juca în Ghencea și oficialii clubului roș-albastru fac tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede cu putință. După ce au fost refuzați în privința derby-ului cu Dinamo din runda a doua a Superligii, pe care l-au câștigat pe „Arcul de Triumf” cu 2-1, cei de la FCSB au transmis imediat că vor depune o solicitare de a juca în Ghencea partida cu CFR Cluj, programată pe 6 august, în etapa a 4-a a campionatului.

Zis și făcut, însă roș-albaștrii nu s-au mulțumit doar cu o solicitare. Recent, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a depus o nouă cerere la Clubul Sportiv al Armatei, din dorința de a juca eventuala partidă cu FC Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League, pe Ghencea:

„Cu CSKA jucăm pe «Arc», fără spectatori. Cu Nordsjaelland, am făcut azi adresă, chiar dacă nu știu dacă ne calificăm, pentru Ghencea. Noi așteptăm deocamdată răspunsul CSA-ului referitor la partida cu CFR, care se va juca pe 6 august”, a dezvăluit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Și FCSB nu s-a oprit aici. Pentru a fi cât mai sigură că pătrunde în templul fotbalului românesc, gruparea patronată de Gigi Becali a făcut acum și cea de-a treia solicitare de a juca în Ghencea. Potrivit gsp.ro, FCSB a trimis o cerere către CSA Steaua și în privința meciului cu Poli Iași, care e programat pe 19 august, în runda a 6-a din Superliga.

FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea? Dezvăluiri din culise: „Deja se știe”

Gabi Balint, fost atacant de legendă al Stelei și actual apropiat al CSA, a dezvăluit în direct, la TV, că derby-ul FCSB – CFR Cluj de pe 6 august se va disputa în Ghencea:

„A fost circul ăsta cu stadionul! Mi-a ajuns! Ei (n.r.- cei de la CSA) au vrut să închirieze, au agreat niște clauze. Cu o zi înainte s-au înțeles. A doua zi urma să vină FCSB-ul să aducă două hârtii (n.r.- bilet la ordin și poliță de asigurare), așa am înțeles.

Dar au venit fără hârtii. Unde e vina FCSB-ului? Au început târziu negocierile, au intrat în criză de timp, nu s-au înțeles… Sunt de acord, nu poți să ceri o asigurare care nu există. Dar ei s-au victimizat… Bă, rezolvați problema! Nu am zis că au acționat corect (n.r.- reprezentanții CSA).

Ei s-au gândit că e un meci de mare risc. Atunci s-au gândit să vină cu niște clauze. Acum, îl vor închiria la meciul cu CFR, că deja se știe. Cine îți fură identitatea când ție ți-a dat-o judecătorul?”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Lasă un comentariu