FCSB, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un jucător din Liga 1

FCSB a anunțat că intenționează să transfere un fundaș stânga din Liga 1, dar și că a renunțat la achiziționarea lui Marius Ștefănescu.

Într-o emisiune la Orange Sport, Mihai Stoica a precizat că FCSB este aproape de a transfera un fundaș stânga pentru a-i face concurență pe post lui Risto Radunovic.

FCSB s-a retras din cursa pentru Marius Ștefănescu, după ce a oferit 1,2 milioane de euro

Totodată, FCSB a renunțat la transferul lui Marius Ștefănescu. Mihai Stoica spune că vicecampioana a oferit 1,2 milioane de euro pentru extrema dreaptă a lui Sepsi, însă, în cele din urmă, Gigi Becali s-a retras din cursa pentru semnătura internaționalului român.

„Dacă îl ia Rapid pe Ștefănescu, iar noi ne-am retras din cursă, considerăm că nu e nicio lovitură. E scump. Peste un milion e o sumă mare. Ștefănescu e jucător bun, dar trebuie să te gândești dacă vei câștiga la afacerea asta. Când dai peste un milion, te gândești să îți scoți și banii.

A existat oferta și a fost respinsă. Nu e un milion. Gigi plusase și se dusese undeva pe la 1,2 milioane. Ștefănescu e un jucător bun, indiscutabil, dar ce să joace? Atacant lateral dreapta, nu? Octavian Popescu ce joacă? Asta e problema. Octavian Popescu are 20 de ani și care a demonstrat că poate face diferența chiar și în poziția aia”, a spus Mihai Stoica.

  • 38 de meciuri, 8 goluri și 8 pase decisive a strâns Ștefănescu la Sepsi în sezonul trecut
  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a jucătorului de la Sepsi, potrivit Transfermarkt
  • 2 meciuri are Ștefănescu la naționala României

Laszlo Dioszegi: ”Ștefănescu vrea să rămână”

După eliminarea din Conference League, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a fost întrebat direct dacă Ștefănescu ar putea pleca de la Sfântu Gheorghe. Omul de afaceri nu vrea să audă de o posibilă plecare a lui Ștefănescu de la echipa sa și spune că aceesta va rămâne la Sepsi cel puțin până în iarnă.

„Povestea cu Ștefănescu e încheiată, va fi jucătorul nostru cel puțin până în iarnă. Banii contează foarte mult, dar nu sunt totul. Pentru noi, omogenitatea lotului contează foarte mult. Are contract trei ani de zile. 

Acum nu vreau să spun, fiecare jucător are prețul lui. (n.r. – Dacă FCSB vă dă un milion, refuzați?) Da! Nu banii sunt în primul rând. Ne trebuie bani, dar omogenitatea lotului contează mult mai mult. Ștefănescu vrea să rămână la noi, trebuie să ne uităm la ce vrea jucătorul”, a spus Dioszegi, la Digi Sport.

Lasă un comentariu