Fcsb, ofertă pentru Gariță. Totuși, Gariță să nu fie atât de bun pentru FCSB?

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a vrut să transfere la clubul său un atacant care venise de doar patru luni în România.

Jean Vlădoiu (55 de ani), fost conducător la FC Argeș, a dezvăluit că Gigi Becali și-a exprimat interesul pentru Arnold Garita la scurt timp după ce atacantul a ajuns la Trivale în 2022.

La finalul sezonului 2022/2023, Arnold Garita s-a transferat în cele din urmă la Al-Faisaly, în Liga 2 din Arabia Saudită. În prezent, au apărut din nou discuții preliminare între atacant și FCSB.

Ștefănescu mi-a plăcut mult, nu știu cum de nu a ajuns la Campionatul European. Garita nu e de combinații. Are viteză bună, forță, dar pentru FCSB…

Când eram la Pitești, domnul Becali i-a făcut o ofertă senzațională, după 4 luni. Eu cred că au nevoie de un atacant mult mai bun decât Garita”, a spus Jean Vlădoiu, la Liga Digisport.

Ca stil de joc, el nu se potrivește pentru ce își dorește FCSB. Garita are nevoie de spații. El poate să dea gol la o fază fixă, mai puțin cu spatele la poartă.

E un caracter bun. Salariul nu se justifică (n.r. de 25.000 de euro pe lună) E marcator, dar FCSB ar trebui să-și schimbe stilul de joc”, a spus și Daniel Stanciu.

Arnold Garita (28 de ani), liber de contract după despărțirea de Al-Faisaly din liga a doua a Arabiei Saudite, a declarat că așteaptă un apel de la Gigi Becali pentru un posibil transfer la FCSB.

Atacantul dorește să vină acum la FCSB, dar are cerințe financiare ridicate. După ce a marcat 12 goluri pentru echipa saudită, Garita vrea un contract avantajos cu roș-albaștrii. Conform digisport.ro, Garita a cerut un salariu lunar de 25.000 de euro și un bonus de semnătură de 250.000 de euro. Aceste condiții ar însemna că, după un sezon la FCSB, fotbalistul ar câștiga aproximativ 500.000 de euro.

Se pare că Gigi Becali a aflat despre aceste pretenții și ar fi râs, afirmând că nu îi va oferi lui Garita un astfel de contract. În vara anului 2022, Arnold Garita a ajuns la FC Argeș de la formația Bourg-en-Bresse, fiind liber de contract. A jucat un sezon în România și a fost unul dintre cei mai buni atacanți din SuperLiga, plecând după retrogradarea celor de la FC Argeș în Liga 2.

Lasă un comentariu