FCSB, OUT de pe Arena Națională! Ce s-a mai întâmplat acum

FCSB a revenit pe Arena Națională duminică seară.

Roș-albaștrii au întâlnit-o pe Poli Iași pe Arena Națională. Confruntarea dintre cele două cluburi s-a încheiat 2-1 în favoarea FCSB-ului, grație reușitelor lui Ovidiu Popescu (44) și Darius Olaru (69).

FCSB, OUT de pe Arena Națională! Ce s-a mai întâmplat acum

În startul noului sezon, FCSB nu a putut să se folosească de Arena Națională, din cauza faptului că pe cel mai mare stadion din România s-au organizat diferite evenimente care au împiedicat desfășurarea meciurilor vicecampioanei.

Pentru FCSB, urmează meciul cu UTA Arad de luni, 28 august, ora 21:30, din deplasare. Ulterior, roș-albaștrii o vor înfrunta acasă pe Universitatea Craiova sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 18:00. Însă vicecampiona nu se va putea folosi de Arena Națională.

Pe cel mai mare stadion al țării se va desfășura evenimentul East European Comic Con (1-3 septembrie), dedicat fanilor benzilor desenate, animațiilor, jocurilor video, dar și serialelor TV sau firmelor.

Totuși, potrivit Fanatik, FCSB nu va mai juca pe Arena Națională nici după ce se va încheia evenimentul respectiv. Sursa a precizat că primăria din București vrea să păstreze gazonul intact pentru meciurile naționalei din preliminariile EURO 2024.

Selecționata lui Edward Iordănescu se va duela cu Israel sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45 și cu Kosovo marți, 12 septembrie, de la ora 21:45. Ambele meciuri se vor desfășura pe Arena Națională.

Programul Grupei I din care face parte și România 

  • 9 septembrie: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția (21:45)
  • 12 septembrie: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45) 

Lasă un comentariu