FCSB, pe cale să cedeze un jucător!

12 jucători au plecat până acum de la FCSB, în această fereastră de transferuri.

Roș-albaștrii s-au despărțit de Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Joonas Tamm, Boban Nikolov, Billel Omrani, Deian Sorescu, Sorin Șerban, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Alexandru Musi, Ștefan Cană și Ovidiu Horșia.

FCSB, pe cale să cedeze un jucător!

Potrivit Spotmedia, FCSB e gata să-l cedeze pe Valentin Gheorghe, winger-ul care se află la gruparea roș-albastră din septembrie 2021 și care ar mai avea contract până la finalul sezonului 2025/26.

Cotat la 550.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, Vali Gheorghe a fost trimis în sezonul 2022/23 sub formă de împrumut la Umraniyespor, unde a bifat 26 de apariții, a înscris două goluri și a oferit un assist.

Sursa de mai sus a precizat că Vali Gheorghe, în cazul în care va găsi o echipă care-l vrea, va pleca gratis. Astfel, FCSB nu va încasa niciun ban pe transferul winge-rului.

De când se află la FCSB, Vali Gheorghe a înscris șapte goluri și a pasat decisiv în trei situații, în aproximativ 1.200 de minute petrecute în echipamentul clubului, în 30 de meciuri.

Oțelul Galați – FCSB 0-2

Chiar dacă Oțelul a avut două bare, iar Vlad Chiricheș a fost aproape de un autogol în prima parte a meciului, roș-albaștrii au câștigat trei puncte importante la Galați, pe un stadion arhiplin.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, după ce Andrei Cordea i-a pasat la aproximatitv 25 de metri, iar winger-ul FCSB-ului a șutat fără să stea pe gânduri și a reușit, astfel, să marcheze o bijuterie.

În repriza secundă, Andrea Compagno l-a învins pe Relu Stoian cu un șut din apropierea careului, după ce vârful italian a rămas unu contra unu, în urma unui contraatac fulger al roș-albaștrilor.

Lasă un comentariu