FCSB poate rămâne fără alt jucător important: ,,Are clauză de 5 milioane,,

Ioan Becali a oferit informații detaliate despre situația lui Darius Olaru la FCSB, inclusiv despre clauza de reziliere a fotbalistului.

Cu un contract valabil până în iarna lui 2028, Darius Olaru menține legături strânse cu echipa roș-albastră. Totuși, Becali a dezvăluit că există o clauză de reziliere în valoare de 5.000.000 de euro pentru mijlocaș. Astfel, în cazul în care un alt club este interesat să-l achiziționeze și să plătească această sumă, FCSB ar fi deschisă să discute despre un posibil transfer. Becali a subliniat că Olaru este un jucător apreciat în echipă pentru calitățile sale, iar clubul dorește să găsească o soluție care să fie benefică pentru toate părțile implicate.

„Pe Olaru îl avem în continuare. E copilul nostru preferat. Datorită caracterului lui, datorită comportamentului lui. Și el are o clauză de 5.000.000 de euro. Dacă găsim un club care îl dorește exact în poziția de box-to-box, cu cea mai mare plăcere.

Dar Olaru are și Campionatul European în această vară și ne preocupă foarte mult situația lui în această vară”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

  • Căpitanul celor de la FCSB este cotat la aproximativ 6.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Cifrele mijlocașului

Darius Olaru a rupt topurile în acest sezon. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a rupt gura târgului și și-a trecut în cont:

  • 42 de meciuri jucate
  • 15 goluri marcate
  • Șase pase decisive
  • 3,418 minute jucate în tricoul roș-albastru.

Lasă un comentariu