FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

FCSB a câștigat titlul în România, după 2-1 cu Farul, iar acum oficialii roș-albaștrilor se pregătesc de marea fiestă, care va avea loc la meciul cu CFR Cluj, din penultima etapă a sezonului.

Roș-albaștrii sunt deja în plină pregătire pentru viitorul sezon, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere organizațional. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a făcut public faptul că FCSB și-a stabilit deja un stadion alternativ pentru perioada în care Arena Națională nu va fi disponibilă din cauza altor evenimente extrasportive.

Mai exact, conducerea suporterilor de la FCSB a confirmat că echipa va juca pe stadionul din Ghencea în tururile preliminare ale UEFA Champions League, precum și în primele etape ale viitorului sezon competițional.

”Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul.

Până în septembrie, acolo jucăm. Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie”, a spus Mustață, într-un live realizat de Gabi Safta pe Facebook.

Gigi Becali a schimbat direcția discursului său cu privire la Ionuț Panțîru. Cu doar câteva zile în urmă, patronul FCSB-ului declara că a plătit salariul lui Panțîru degeaba timp de 3 ani, întrucât jucătorul transferat de la Poli Iași în 2019 nu a avut aproape deloc apariții pe teren. Cu contractul său ce urma să expire la finalul sezonului, se anticipa o despărțire între acesta și echipa roș-albastră.

Cu toate acestea, după meciul cu Farul, Gigi Becali a venit cu o surpriză. A declarat că încă are încredere în Ionuț Panțîru, afirmând că acesta va fi titular în ultimele meciuri din play-off pentru a-i permite să-și formeze o opinie despre nivelul său. Finanțatorul clubului din București ia în considerare chiar prelungirea contractului apărătorului lateral, dacă acesta va avea performanțe bune în aceste partide.

Încă mai am încredere în Panțîru! Poate să joace, o să fie titular, să-l vedem”, a afirmat Gigi Becali, la Fotbal Club.

  • 50 de mii de euro este cota de piață a lui Panțîru, conform Transfermarkt.
  • 59 de meciuri, două goluri și 7 assist-uri sunt cifrele lui Ionuț Panțîru la FCSB.

Ionuț Panțîru, normal, nu ar trebui să mai joace fotbal după tot ce s-a întâmplat. Dar el… Toată suferința și munca pe care o face el…

Mi-a zis Mihai (n.r.- MM Stoica) că se duce și se antrenează singur. Eu spun că va face Dumnezeu o minune cu ăsta și va fi din nou un jucător bun. Pentru chinul și seriozitatea lui. Eu cred în Panțîru!”, spunea Gigi Becali în urmă cu câteva luni.

Lasă un comentariu