Fcsb se pregătește să revină în România. Ce mesaj a avut Mihai Stoica

FCSB se pregătește să revină în România, după cantonamentul din Antalya.

Echipa roș-albastră a efectuat azi ultimul antrenament în cantonamentul din Antalya. FCSB se află încă în Turcia și duminică va pleca spre București. Cu doar o zi înainte de primul meci oficial din 2024, cu UTA (22 ianuarie, ora 20:00).

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, se află în cantonament cu elevii lui Charalambous și Pintilii. Și a avut un mesaj înainte de reluarea campionatului.

Ultimul antrenament înainte de asaltul final. Anul ăsta trebuie să fie al nostru”, a fost mesajul lui Mihai Stoica.

A fost o pregătire bună Dar nu ne considerăm campioni de acum, lupta cea mare se dă în play-off, mai ales că se vor înjumătăți punctele la finalul sezonului regulat. Nu s-a instalat nicio teamă, nu avem nicio frică de a câștiga! Până la urmă, oricine joacă fotbal își dorește să câștige cât mai multe trofee. Nu se pune problema de a avea teamă de victorii. 

– Adrian Șut, mijlocaș FCSB

Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru FCSB – UTA, cu 4 zile înaintea meciului

Gigi Becali a anunțat vineri echipa de start pentru FCSB – UTA, cu 4 zile înaintea meciului. Din primul „11” creionat de Becali nu lipsesc doi dintre nou-veniții la FCSB, mijlocașul Baba Alhassan și extrema Luis Phelipe. În schimb, pare că fundașul dreapta Nana Antwi, cumpărat de la Urartu, mai are de așteptat până va debuta în roș-albastru.

„Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a afirmat Becali la OrangeSport.

Practic, echipa de start a FCSB-ului, în sistem 4-3-3, ar urma să arate astfel: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Alhassan – Phelipe, Băluță, Octavian Popescu.

Lasă un comentariu