FCSB și-a închis site-ul oficial pentru a face modificările cerute de CSA Steaua!

FCSB este nevoită să facă mai multe modificări pentru a prelua stadionul din Ghencea în vederea găzduirii meciului cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar al Conference League.

După ce a emis un comunicat prin care anunță că se delimitează de persoanele din club care au spus, mai mult sau mai puțin direct, că ”FCSB e Steaua”, ”roș-albaștrii” și-au închis site-ul oficial!

Site-ul FCSB-ului, închis temporar pentru a fi realizate ajustările cerute de CSA Steaua

La accesarea site-ului oficial, apare mesajul ”www.fcsb.ro se află într-o procedură de mentenanță, pentru a fi pus în acord cu prevederile contractului de punere la dispoziție a Stadionului STEAUA nr. A6196/31.07.2023. Revenim în curând!”.

FCSB operează anumite modificări pentru a respecta cerința celor de la CSA Steaua, care au impus, pentru a-i închiria iar stadionul, să nu mai facă nicio referire la istoria Stelei de până în 2003.

Foarte probabil, vor dispărea de pe site-ul oficial referirile la trofeele cucerite până la data în care Gigi Becali a devenit patron, deși nu există o decizie definitivă a instanței în acest sens, dar și pasajele despre istoria clubului de până la acea dată, din secțiunea ”Povestea clubului nostru”.

FCSB – CFR s-a jucat în Ghencea

FCSB a jucat deja un meci pe stadionul Steaua, cel cu CFR Cluj, la care au asistat 28.519 spectatori.

”Roș-albaștrii” speră să joace în Ghencea și confruntarea cu Nordsjaelland, pentru că alternativa este organizarea jocului pe ”Arcul de Triumf”, care are doar 8.000 de locuri și un gazon care nu se prezintă în cele mai bune condiții.

Lasă un comentariu