FCSB, trece campionatul pe plan secund? Detaliul remarcat de un fost jucător al campioanei

FCSB va debuta marți, de la ora 22:00, în preliminariile Ligii Campionilor, în fața echipei Virtus din San Marino.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va utiliza echipe de start diferite în cele două competiții majore în care va participa: campionat și Champions League.

Cu toate acestea, Raul Rusescu consideră că roș-albaștrii vor sacrifica Superliga pentru a se putea concentra pe meciurile din Liga Campionilor.

„Sunt convins că Steaua (FCSB, n.r.) va pune în plan secund campionatul. E normal. Trebuie să te gândești la situația europeană. Poți avea un culoar foarte bun, chiar până în grupele Europa League. E o șansă și pentru jucătorii care au evoluat mai puțin sezonul trecut, care se simt defavorizați.

Automat va fi o diferență între prima și a doua echipă. De exemplu, FCSB nu mai are doi jucători de valoarea lui Olaru și Șut. Aici va fi cea mai mare diferență. Poate fi un dezechilibru și la nivelul fundașilor centrali. Nici pentru Ștefănescu nu au o dublură de același nivel, e o diferență mare și între Miculescu și Popa”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

FCSB nu va putea conta pe Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu în confruntarea de pe „San Marino Stadium”.

Fundașul central a fost eliminat direct în meciul în care FCSB a suferit o înfrângere cu FC Nordsjælland, scor 2-0, în turul 3 preliminar al Conference League din sezonul trecut.

În același timp, proaspătul jucător transferat de campioana României a fost eliminat în partida în care fostul său club, Sepsi OSK, a fost învins de Bodo Glimt, scor 2-3, în play-off-ul din Conference League.

Lasă un comentariu