FCSB va avea probleme în Conference League: ”Ați sărit din lac în puț!”

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League, după ce a trecut de bulgarii de la CSKA 1948 Sofia, scor 4-2, la general.

În turul trei, FCSB va avea parte de un adversar mai dificil: FC Nordsjaelland, echipă cu un lot la fel de bine cotat ca cel al vicecampioanei.

În prezent oficial al lui VejleMario Nicolae, cunoscător al fotbalului danez, îi avertizează pe cei de la FCSBMario Nicolae: ”Ați văzut din lac în puț”

Fostul director sportiv al lui Dinamo a dezvăluit ce i-a transmis lui Valeriu Argăseală, președintele FCSB-ului, după ce Nordsjaelland i-a ieșit în cale vicecampioanei.

Chiar mă sunase nea Vali Argăseală înainte să treacă de bulgari, mă întreba cum e Nordsjaelland. I-am spus ‘nea Vali, ați sărit din lac în puț!’. 

Sunt diferențe clare între Nordsjaelland și Silkeborg. Și de valoare, și de bugete. Nordsjaelland e cu mult peste Silkeborg!”, a spus Mario Nicolae, potrivit GSP.ro.

Adversarele echipelor românești în turul 3 preliminar din Conference League:

  • FCSB – Nordsjaelland (Danemarca)
  • Farul Constanța – Flora Tallinn (Estonia)
  • Sepsi OSK – Aktobe (Kazahstan)

Meciurile se joacă pe 10 și 17 august. În cazul returului Nordsjelland – FCSB, partida se va disputa o zi mai devreme, miercuri, 16 august.

Lasă un comentariu