Fiorentina a stabilit prețul lui Louis Munteanu. Oferă Becali atât?

Louis Munteanu (22 de ani) s-a întors la Fiorentina în această vară, după doi ani în care a fost împrumutat la Farul Constanța, însă sunt șanse mici ca atacantul să rămână la clubul din Serie A.

Munteanu mai are un singur an de contract cu Fiorentina, iar din 2020, de la transferul de la FC Viitorul, nu a reușit să debuteze pentru prima echipă într-o partidă oficială.

Fiorentina vrea două milioane de euro pentru a-l ceda definitiv pe Louis Munteanu, susțin italienii.
Șansele ca acest lucru să se întâmple în sezonul viitor rămân reduse. Viola News anunță că „este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita”.

Mai mult, italienii amintesc despre interesul celor de la FCSB și Rapid, și anunță că „Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase pe băiat să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer”. Fiorentina pare că vrea să își recupereze investiția din 2020, când a plătit 1,7 milioane de euro celor de la FC Viitorul pentru Louis Munteanu. Atacantul din Vaslui a jucat 40 de meciuri la formația de tineret a Fiorentinei, a înscris de 13 ori, iar ulterior a fost împrumutat două sezoane consecutive la Farul, unde a marcat 10, respectiv 12 goluri.

Lasă un comentariu