Florin Gardoş a spus ce jucători poate transfera FCSB cu uşurinţă: „Înlocuitor excelent pentru Coman”

Într-un interviu acordat exclusiv Orange Sport, Florin Gardoș a dezvăluit perspectiva sa asupra listei de transferuri anunțate de către Gigi Becali, după meciul cu Universitatea Craiova (scor 2-0, pe Arena Națională). În timp ce patronul „roș-albaștrilor” își exprimase ambițiile de a aduce la echipă jucători de renume, Gardoș a subliniat că nu toți fotbaliștii menționați sunt la fel de ușor de atras în echipă, așa cum sugera Becali.

Cu toate că FCSB este considerată favorită pentru câștigarea titlului în Superligă, Gigi Becali își conturează planuri ambițioase pentru viitorul echipei, vizând în special accederea în grupele Ligii Campionilor. Cu toate acestea, Gardoș a exprimat scepticismul său în privința realizării tuturor obiectivelor stabilite de către omul de afaceri.

Cu o listă de transferuri care pare să fie pe placul fanilor și să atragă atenția, rămâne de văzut câți dintre acei jucători vor ajunge să îmbrace tricoul FCSB-ului și cât de fezabilă va fi îndeplinirea planurilor lui Gigi Becali pentru echipă.

Florin Gardoş taie un nume de pe lista fabuloasă de transferuri a lui Gigi Becali: „Mi-e greu să cred”

Gigi Becali a menționat nume sonore precum Denis Alibec, Louis Munteanu, Alexandru Mitriță sau Philip Otele în contextul dezvăluirii ambițiilor sale pe lista de transferuri pentru vara anului 2024. Florin Gardoș a exprimat opinia că Alibec și Louis Munteanu ar fi cei mai accesibili fotbaliști din această listă, în timp ce îndoielile se ridică în ceea ce privește Mitriță.

În ceea ce-l privește pe Mitriță, Gardoș consideră că Gigi Becali ar întâmpina dificultăți în a-l convinge să se alăture echipei sale. Cu toate acestea, fostul fundaș central campion cu „roș-albaștrii” vede în Mitriță un potențial înlocuitor perfect pentru Florinel Coman, jucător care este așteptat să părăsească echipa în vara aceasta.

„Alibec şi Louis Munteau sunt cei mai uşor de luat. La Mitriţa mi-e greu să cred… Se simte foarte bine la Craiova, e şi finul patronului, e cu totul altă relaţie şi a lăsat New York-ul pentru Craiova, e ataşat sufleteşte de ce se întâmplă la Craiova. D-asta mi-e greu să cred că ar putea să fie, ar fi un înlocuitor excelent pentru Coman dacă s-ar întâmpla.

Şi-ar fi dorit ceva, un atacant mai apropiat de Munteanu sau Alibec, mai tehnic, nu aşa înalt”, a spus Florin Gardoş, pentru Orange Sport.

Lasă un comentariu