Florin Gardoș are un sfat pentru Florinel Coman: ”Trebuie să facă asta”

Florinel Coman: Fotbalist cotat, la un pas de plecare de la FCSB?

Cotat la șase milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, interatorul român Florinel Coman mai are contract cu FCSB până la finalul sezonului 2027/28.

Totuși, după o stagiune excelentă în tricoul roș-albastru, există posibilitatea ca jucătorul să părăsească echipa în această vară.

Clauza sa de reziliere este de cinci milioane de euro, o sumă considerabilă, dar care ar putea fi accesibilă pentru anumite cluburi din străinătate.

Plecarea lui Coman ar fi o pierdere importantă pentru FCSB, care își va dori cu siguranță să îl păstreze pe unul dintre cei mai talentați jucători din România.

Sfat pentru Florinel Coman: ”Trebuie să facă asta”

Florin Gardoș, fost fundaș central la FCSB, l-a sfătuit pe Florinel Coman să forțeze plecarea de la FCSB la finalul sezonului, mai ales că la vară naționala României va juca la EURO.

În sezonul în curs, Florinel Coman a bifat trei apariții în play-off (două goluri, două assist-uri) și 27 de prezențe în sezonul regular (14 reușite, opt pase decisive).

”Florinel Coman a fost în formă tot sezonul. Să nu uităm că şi în play-off-ul trecut a fost foarte în formă şi e foarte important pentru el să fie bun şi în acest final de sezon. Vine EURO şi e şansa lui să plece. Dacă nu pleacă acum, o să fie probabil mai greu să plece apoi”, a spus Florin Gardoș, potrivit OrangeSport.

FCSB a plătit pentru serviciile lui Florinel Coman trei milioane de euro în august 2017 celor de la FC Viitorul Constanța (actuala Farul). 1.5 milioane de euro era cota jucătorului la acel moment.

Lasă un comentariu