Florin Gardoș despre lupta la titlu: ”Ar fi o surpriză uriașă”

Florin Gardoș (35 de ani), fost jucător la FCSB, a vorbit despre lupta grupării ”roș-albastre” pentru titlul din SuperLiga.

Florin Gardoș a spus că formația patronată de Gigi Becali (65 de ani) cu greu mai poate pierde titlul în acest sezon. Totuși, fostul fundaș a spus cum s-ar putea produce și surpriza.

Până la etapa asta aș fi zis că nu, dar diferența e prea mare între FCSB și restul. Să câștigi în felul ăsta la Craiova cred că ar fi o surpriză uriașă să nu ia titlul.

Inițial am zis vine play-off-ul, va fi echilibrat, dar diferența asta mare de puncte, faptul că în play-off în anii precedenți a recuperat distanța față de locul 1.

Îmi e greu să cred, sper să nu se întâmple treaba asta. Dacă pleacă Compagno să nu rămână, să se accidenteze Băluță, să nu aibă soluții. Să nu plece Florinel, doar o chestie din asta să se accidenteze un jucător important. Diferența e prea mare.

Când nu ajungi să vorbești despre fundașii centrali înseamnă că e bine. Și despre Ngezana s-a vorbit puțin pentru că sunt foarte buni cei din față. Dawa nu a mai greșit, joc aerian, forță, e la un nivel excepțional. Mie mi-a plăcut mai mult Ngezana dacă e să luăm de la începutul sezonului.

Ținând cont că a schimbat țara, cultura și condițiile speciale de la FCSB, mi se pare un transfer reușit. Au fost constanți amândoi și-au câștigat duelurile”, a spus Florin Gardoș, pentru Fanatik. 

FCSB este liderul SuperLigiim, cu 50 de puncte din 23 de jocuri disputate.

Lasă un comentariu