Florin Gardoș este convins înainte de FCSB – CFR Cluj în Ghencea: ”Ar veni mai mulți”

FCSB va evolua pe arena din Ghencea meciul cu CFR Cluj, din etapa a patra a SuperLigii, după ce a primit acceptul celor de la CSA Steaua.

Meciul FCSB – CFR Cluj este programat să se dispute duminică, 6 august, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, și poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Florin Gardoș: ”Din ce înțeleg vor fi repercusiuni, vor fi anchete interne”

Florin Gardoș (34 de ani), fostul fundaș al FCSB-ului, se bucură de revenirea celor de la FCSB pe arena din Ghencea. Fostul apărător și-a anunțat prezența la meci.

Cred că indiferent cu cine s-ar fi jucat meciul era stadionul plin. E imposibil, doar să nu fie ceva organizatoric, cum a fost pe Arcul de Triumf, au fost probleme.

S-a întâmplat exact ceea ce anticipam atunci când cei de la CSA se bucurau de victorie. A fost o victorie de moment care cred că le-a făcut mai mult rău decât bine.

A trecut o săptămână, echipa a semnat contractul, va juca acolo. Din ce înțeleg vor fi repercusiuni, vor fi anchete interne. Au amânat inevitabilul și cred că și-au făcut o defavoare.

Au supărat multă lume, pentru că echipa asta, așa cum e, ei nu o consideră Steaua, are câteva milioane de suporteri. Au reușit să enerveze foarte multă lume, și pe cei neutri.

Așa e construit omul, când simți că i se face cuiva o nedreptate, vrei să fii alături de el. Până la urmă, au avut de pierdut. Victoria a fost mincinoasă.

Abia aștept, voi merge pe stadion, abia aștept să văd atmosfera. Am fost la România – Grecia. Chiar vreau să simt atmosfera de pe stadion. Am fost cândva în aceiași familie cu Peluza Sud.

Ar fi culmea, pe noi să ne prindă, care am făcut performanță și eram toți acolo, ne strigau numele, acum să ne alerge.

Toată lumea așteaptă, cererea de bilete va fi sigur foarte mare, mai mare decât capacitatea stadionului. Meciurile de acasă, în afară de derby-uri unde poți să aduci 50.000, ar fi un plus.

În Ghencea ar veni mai mulți oameni la meciurile cu echipele mici, dacă cu Voluntari pe Arenă ar fi 7.000, în Ghencea ar veni mai mulți”, a spus Florin Gardoș, potrivit Fanatik.

FCSB, revenire în Ghencea după mai bine de opt ani

FCSB va juca din nou un meci pe stadionul din Ghencea după o pauză de peste opt ani. În această perioadă, clubul și-a schimbat numele din Steaua în FCSB, iar în Bulevardul Ghencea vechiul stadion a fost dărâmat și construit altul.

Ultimul meci disputat de clubul lui Gigi Becali în Ghencea este un FCSB – Viitorul 4-1 din 22 martie 2015, cu goluri marcate de Cristi Tănase, autorul unei ”duble”, Raul Rusescu, George Țucudean și, de partea cealaltă, Nelson Bonilla.

Lasă un comentariu