Florin Maxim, antrenorul Corvinului, ar putea antrena FCSB? Cum a răspuns tehnicianul

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, a susținut că nu exclude posibilitatea de a antrena FCSB în viitor.

„Au fost oferte, discuții, dar am ales să continui la Hunedoara. Simt că pot crește aici, am susținere totală și libertate în privința echipei de start.”

Despre o posibilă colaborare cu FCSB în viitor, Maxim a spus: „E o situație diferită, nu pot să-mi dau cu părerea. Nu vreau să fiu ipocrit. Nu știu dacă aș putea funcționa cu implicarea lui Becali, deoarece nu am experimentat niciodată o asemenea presiune. Nu zic că e normal, dar probabil ar trebui să ies din zona mea de confort. Nu știu dacă aș face față.”

Corvinul Hunedoara, vedetă în presa internațională după ce a luat Cupa

Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a trecut de Oțelul Galați.

Performanța hunedorenilor a atras imediat atenția în presa din străinătate. „Corvinul, din a doua ligă, câștigă Cupa României! Transilvănenii au trecut de Oțelul Galați, la loviturile de departajare, unde portarul de 19 ani, Ștefan Lefter, a apărat două penalty-uri”, a scris contul de Twitter Camino al fútbol europeo.

„Atenție, pentru că în următoarea ediție UEFA Europa League o să avem un alt club de divizie secundă. Corvinul, echipa unui oraș de 50.000 de locuitori, din Transilvania, și care de 32 de ani nu a jucat în prima ligă, a câștigat astăzi Cupa României! De film”, a scris jurnalistul spaniol Jaume Naveira.

Lasă un comentariu