Florin Prunea, capul plecat în fața campionilor: ”Bravo lor”

Fostul internațional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa unei echipe din primul eșalon.

Florin Prunea a transmis felicitări către FCSB pentru realizările din această stagiune, subliniind efortul depus și reușita de a obține primul titlu în ultimii nouă ani. Cu toate acestea, a avertizat că provocările adevărate abia acum încep pentru echipă, subliniind importanța confirmării valorii în competițiile europene și obținerea calificării în grupele acestora.

”Să felicităm FCSB-ul, campioană meritorie, au dominat de la începutul sezonului. Bravo lor, mâine sărbătoresc alături de suporterii lor. Au fost nouă ani de suferință, nu a fost simplu. 

O echipă obișnuită cu trofee… Greul de abia acum începe, că degeaba ai luat titlul dacă nu faci ceva (n.r.-să te califici în cupele europene)”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

După opt etape în play-off, FCSB e prima cu 49 de puncte și se situează la nouă lungimi în fața Universității Craiova, care ocupă poziția secundă cu 40 de puncte. Oltenii sunt la egalitate cu CFR Cluj, care completează podiumul, și la cinci de fosta campioană, Farul Constanța, locul patru.

Lasă un comentariu