Florin Prunea, verdict crunt pentru FCSB în cazul „Ghencea”: „Am un feeling”

CSA Steaua a anunțat printr-un comunicat oficial că Ministerul Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului „Steaua”, a aprobat cererea trimisă de FCSB.

„Solicitarea echipei SC  FC FCSB SA de punere la dispoziție a stadionului „Steaua”, pentru disputarea partidei FCSB-Dinamo 1948, din 22.07.2023, a fost aprobată la nivelul conducerii Ministerului Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului”, se arată în comunicatul CSA.

Florin Prunea, verdict crunt pentru FCSB în cazul „Ghencea”: „Am un feeling”

Florin Prunea, fost internațional român, a vorbit despre cazul în care FCSB ar putea evolua după o pauză de mai bine de opt ani pe stadionul „Steaua” din Ghencea.

Prunea a precizat însă că nu-i vede pe „roș-albaștrii” să reușească să evolueze pe Ghencea în jocul împoriva celor de la Dinamo București, din a doua etapă.

„Eu am spus că nu se va juca în Ghencea și cred în continuare că nu se va juca în Ghencea. Am așa un feeling, nu știu de ce. Prea mult se lungesc și văd tâmpeniile astea care apar, cu clauzele. Domnule, acolo e un litigiu, e clar.

Justiția își va spune cuvântul, penalități, 37 de milioane, cine are palmaresul, asta e treaba justiției. Aici e vorba despre un meci FCSB – Dinamo, care una e să se joace pe un stadion de 30 și ceva de mii de locuri, cum își dorește, culmea, adversarul FCSB-ului, și alta e să joci pe ’Arcul de Triumf’, cu șase mii de spectatori.

Din punctul meu de vedere, stadionul Steaua este cel mai complet stadion de fotbal din România. Este și peste Arena Națională. Dacă se va juca acolo, problemele nu vor fi în afara stadionului. În afara stadionului sunt autoritățile de care sunt convins că de acum lucrează la meciul ăsta. Dinamo trebuie scoasă din ecuație.

Cei de la Dinamo au drumul lor, vor veni cu jandarmii. Problema e între suporterii celor de la FCSB și ai celor de la CSA. Cu siguranță, își vor cumpăra bilete, nu ai cum să îi oprești. Jandarmii nu au voie în stadion. Stiți ce înseamnă 200 de persoane care aruncă sau intră pe teren?”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

FCU Craiova – FCSB 1-3

„Roș-albaștrii” au început în forță meciul de pe Stadionul Municipal „Constantin Diță” din Târgu Jiu

David Miculescu a deschis scorul (minutul opt), iar Florinel Coman a majorat diferența nouă minute mai târziu (minutul 17). În repriza secundă, Malcom Edjouma a dus scorul la 3-0 (minutul 60).

10 minute mai târziu, Sekou Sidibe a înscris golul de onoare pentru FCU Craiova (minutul 70), iar tabela a rămas nemodificată până la fluierul final al arbitrului Radu Petrescu. 


Echipele de start

  • FCU Craiova: Popa – Compagnucci, Paramatti, Danny, Mascarenhas – Achim, Albu – Baeten, Bahassa, Van Durmen – Chițu
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Haruț, Dawa, Radunovic – Șut, Olaru, Djokovic – Băluță, Miculescu, Coman

Lasă un comentariu