Florin Răducioiu face o promisiune în direct dacă naționala trece de Olanda

România – Slovacia s-a încheiat 1-1. Partida a fost în direct la Pro TV și pe VOYO.

Selecționata lui Edward Iordănescu a terminat pe primul loc în Grupa E și va înfrunta Olanda în optimile de finală ale Campionatului European din 2024, găzduit de Germania și transmis în direct pe Pro TV, Pro Arena și VOYO.

Florin Răducioiu exultă după meciul România – Slovacia și face o promisiune în direct la TV
Prezent în emisiunea moderată de Costin Ștucan de pe Pro TV – Studio EURO 2024 – Florin Răducioiu, fost internațional român, și-a exprimat bucuria pentru calificarea României în optimile turneului final și a făcut o promisiune.

Răducioiu a declarat că, în cazul în care tricolorii vor învinge Olanda în optimi, va ieși în stradă, în Piața Universității, alături de suporteri.

”Eu încă nu am ieșit, nu am putut, suntem aici. Am văzut meciul cu sufletul la gură. Am suferit. Meciul nu a fost simplu. Mi-aș dori să cred, nu va fi simplu, că vom trece de meciul cu Olanda. Dacă ne calificăm, promit, sper că am timp, să ies la Universitate. Promit să fiu alături de suporteri”, a spus Florin Răducioiu.

 


Echipele de start

  • România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R.Marin, Stanciu, M.Marin – Hagi, Drăguș, Coman

Rezerve: Alibec, Bîrligea, Cicâldău, Man, Mihăilă, Mogoș, Moldovan, Nedelcearu, Olaru, Pușcaș, Racovițan, Rus, Sorescu, Șut, Târnovanu

Selecționer: Edward Iordănescu


  • Slovacia: Dubravka – Duda, Hancko, Haraslin, Kucka, Lobotka, Pekarik, Schranz, Skriniar, Strelec, Vavro

Rezerve: Benes, Bero, Bozenik, De Marco, Duris, Gyomber, Hrosovsky, Kosa, Obert, Ravas, Rigo, Rigo, Rodak, Sauer, Suslov, Tupta

Selecționer: Francesco Calzona

Lasă un comentariu