Florin Talpan, acid la adresa lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit interzis în Ghencea: ”Am vrut să îi demonstrez!”

După mai multe runde de negocieri cu cei de la CSA Steaua, FCSB a aflat că nu va putea disputa în Ghencea derby-ul cu Dinamo, meci programat la data de 22 iulie, de la 21:30, pe Digi Sport 1.

Florin Talpan a insistat ca FCSB să nu primească permisiunea de a reveni în Ghencea, iar în cele din urmă, a avut câștig de cauză.

Florin Talpan: ”Atât timp cât se folosește de identitatea Stelei, nu are ce căuta în Ghencea!”

Florin Talpan a reacționat după ce Gigi Becali a declarat că a fost de acord cu toate condițiile puse de către CSA Steaua pentru ca FCSB să poată juca pe arena din Ghencea partida cu Dinamo.

Juristul Clubului Sportiv al Armatei susține că Gigi Becali nu a respectat cerințele ”Militarilor”, motiv pentru care FCSB nu a primit permisiunea de a juca în Ghencea.

În plus, Talpan spune că a vrut să îi demonstreze patronului de la FCSB că nu va reveni în Ghencea dacă nu va recunoaște faptul că nu este continuatoarea Stelei.

Nu înțeleg de ce domnul Gigi Becali face asemenea afirmații. Clubul Sportiv al Armatei a demonstrat  că e de bună-credință. El a demonstrat că e de rea-credință. Nu este adevărat, nu a venit cu ce reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei au solicitat. Nu știu de ce îl mai băgăm în seamă pe Gigi Becali. El încalcă deciziile pronunțate de către instanță, încearcă să ne fure identitatea.

Nu a venit cu asigurarea cerută de către club. Dacă asta a fost condiția și el nu a venit cu ea, adio și la revedere. Noi am cerut poliță de asigurare. Nu a venit cu ea, nu știu de ce Becali e atât de băgat în seamă.

Nu a anunțat locul de desfășurare a partidei înainte cu cinci zile. Ar trebui să piardă meciul cu 0-3. LPF îi permite cam multe și nu e ok.

Cât timp nu îndeplinește condițiile și Gigi Becali nu dă acele comunicate prin care anunță că FCSB nu e Steaua, nu avem ce discuta! Să corecteze pe site, induc în eroare suporterii! Nu avem ce discuta cu Gigi Becali.

Au fost puse toate aceste condiții, să modifice și să dea comunicat de presă că ei nu sunt Steaua și să anunțe FRF și UEFA. Aceste lucruri le-a stabilit instanța, nu le-a stabilit Talpan. Dacă el spune că e Steaua, nu trebuie să ne luăm și noi măsuri?

Eu am vrut să îi demonstrez lui Gigi Becali că atât timp cât e de rea-credință și încearcă să se folosească de identitatea Stelei, nu are ce căuta în Ghencea! Asta e problema! El putea să vină cu ce am cerut și atunci, poate mai discutam!

Cât timp nu vrea să respecte hotărârile pronunțate de către Înalta Curte și nu va rectifica pe site-ul oficial nu are ce căuta în Ghencea”, a spus Florin Talpan la emisiunea Liga Digi Sport.

Gigi Becali, răspuns dur pentru CSA Steaua

Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Îți dai seama? Când văd lucrurile astea, mă gândesc ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg, mă minunez. Cum să spună așa ceva? Îți dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoși? Dacă eu zic că mâine la 10:00 fac bilet avalizat de un milion?”, a spus Gigi Becali la Liga Digi Sport.

Lasă un comentariu