Florin Talpan ar fi izbucnit în timpul negocierilor cu FCSB: „Ce caută ăştia aici?”. Replica lui Valeriu Argăseală

Marți, 18 iulie, a urmat o altă rundă de negocieri între FCSB și CSA Steaua pentru închirierea arenei din Ghencea de către clubul patronat de Gigi Becali (65 de ani).

Florin Talpan: „Nu semnaţi contractul, domnule comandant!”

Potrivit paginii Glasul Armatei, una a fanilor de la CSA Steaua, Florin Talpan a fost prezent la întâlnirea de astăzi și a avut o reacție nervoasă în momentul în care i-a văzut pe reprezentanții de la FCSB.

Juristul celor de la CSA Steaua ar fi început să țipe, moment în care Valeriu Argăseală i-a oferit o replică imediată.

„Florin Talpan a intrat la ora 14 în biroul în care oficialii clubului Steaua negociau ultimele detalii ale contractului cu Vali Argăseală, Iulian Ghiorghisor și avocatul Dan Idita – din partea FC FCSB.

‘Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract. Nu este posibil să acceptaţi FCSB pe stadionul Steaua. FCSB ne fură identitatea, ne fură numele și istoria. Oamenii ăștia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua si noi îi primim în casa noastră?’

‘Domnule comandant, FCSB se luptă în Justiţie să anuleze toate mărcile noastre. Oamenii ăstia vor să distrugă clubul Steaua. Cum să îi primim în Ghencea? E clar că sunt de rea-credinţă. Nu vedeți că nu respectă nicio decizie a Justitiei? Ne fură identitatea. Ei spun în fiecare zi că sunt Steaua. Nu le pasă de lege, nu le pasă de Justitie, nu le pasă de nimic. Nu semnaţi contractul, domnule comandant!’

Sursele noastre spun că Argăseală şi Ghiorghişor au îngheţat în momentul în care colonelul Talpan a intrat în birou si le-a spus în faţă că FCSB nu are ce căuta niciodată în Ghencea. Argăseală a încercat să spună că ‘e stadion din bani publici’ și că ‘aveți ordin să ne primiți’.

Colonelul Talpan i-a răspuns lui Argăseală să înceteze furtul de identitate si să respecte deciziile Justiției”, a notat sursa menționată mai sus.

După mai multe zile de incertitudine, oficialii celor de la FCSB au ajuns la un acord cu cei de la CSA Steaua, astfel că duelul cu Dinamo va avea loc în Ghencea. 

Cele două părți au ajuns la un acord în proporție de 99% abia marți, după ce Gigi Becali a acceptat condițiile impuse de către rivalii din Liga 2, anunță GSP.ro.

Astfel, duelul dintre FCSB și Dinamo se va disputa în Ghencea și doar un eveniment total neprevăzut ar schimba datele problemei din momentul de față.

Lasă un comentariu