Florin Tălpan : ,,Crede că scapă de mine? Mor cu el de gât ”. CSA Steaua București îi cere lui Gigi Becali o sumă uriașă pentru 14 ani în care a folosit brandul Steaua. Șanse minime ca prejudiciul să fie primit

CSA Steaua București are o luptă importantă de dus cu FCSB și Gigi Becali pe lângă cea pentru palmares. Florin Talpan cere 37 de milioane de euro prejudiciu. Ce șanse are?

CSA și FCSB sunt implicate într-un proces de mai bine de 7 ani pentru palmaresul Stelei, iar miza este foarte mare. Dacă acest proces se va finaliza, cel deschis în 2016 pentru recuperarea prejudiciului va fi reactivat. CSA Steaua București cere o sumă considerabilă lui Gigi Becali pentru folosirea brandului Steaua timp de 14 ani. Procesul a fost intentat de Florin Talpan în 2016 și a fost amânat de 15 ori până acum, fiind în așteptarea unei decizii finale în privința palmaresului.

Ultimul termen în procesul pentru palmaresul Stelei a avut loc pe 23 octombrie, iar de atunci se așteaptă motivarea deciziei, care ar fi trebuit să apară în termen de 30 de zile. Odată ce instanța va prezenta motivarea, atât FCSB cât și CSA Steaua vor putea face recurs.

După finalizarea recursului, procesul se va încheia, iar litigiul pentru prejudiciul de 37 de milioane de euro va fi marea miză în războiul dintre Armată și Gigi Becali.

CSA Steaua așteaptă de mai bine de 6 ani reluarea procesului pentru prejudiciu cu FCSB. Cu toate că au trecut deja 6 ani de când procesul este blocat, e foarte probabil ca și în cazul în care problema palmaresului va fi tranșată definitiv să mai treacă ani buni până la finalizarea lui.

Astfel, șansele ca în viitorul apropiat Gigi Becali să fie nevoit să achite suma cerută de Ministerul Apărării și CSA Steaua București prin acțiunea juristului Florin Talpan sunt minime. Rămâne de văzut dacă colonelul de justiție va reuși în cele din urmă să câștige acest proces extrem de important pentru viitorul ambelor echipe. Până atunci, peste acest dosar s-a așternut praful, iar procesul a dispărut până și de pe portaljust.ro. Detaliile pot fi consultate pe jurisprudenta.com.

Florin Talpan, amenințări pentru Gigi Becali: „Crede că scapă de mine? Mor cu el de gât!”

Florin Talpan e gata să lupte până la capăt și nu face niciun pas în spate indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat în războiul cu Gigi Becali și FCSB: „Vom câștiga 100%, nu au nicio șansă în fața mea. I-am zdrobit până acum și îi voi zdrobi și în continuare, pentru că nu merge să ducă ei în continuare instanțele în eroare și să zică ‘hai că poate ne mai merge să profităm’.

Celelalte echipe nu au bani pentru că nu sunt Steaua. Ei se dau că sunt Steaua, ridică prețul jucătorilor, dar va veni momentul în care vom recupera acel prejudiciu. Ei cred că scapă de mâna mea? Niciodată în viața lor și pot să se ducă unde vor.

Eu mor cu ei de gât și prejudiciul adus statului român îl voi recupera. O să fac în așa fel încât o să recuperez prejudiciul de 37 de milioane de euro. Știți foarte bine că instanța a spus că nu este prescris acest drept al nostru, deci trebuie să plătească banii pe 10 ani. O să cerem absolut totul”, a fost mesajul clar al colonelului de justiție pentru patronul FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

  • 37 de milioane de euro e suma cerută în instanță de Florin Talpan de la Gigi Becali
  • 8 ani au trecut de când acest proces a fost inițiat
  • 4 ani au trecut de când procesul a fost amânat

Lasă un comentariu