Florin Talpan e nervos: „FCSB vrea să ne distrugă!”

Florin Talpan este convins că „războiul” este departe de a se încheia, iar FCSB vrea să o distrugă pe CSA Steaua.

Florin Talpan este însă sigur că va câștiga și un alt dosar greu, chiar dacă FCSB „solicită decăderea din drepturi”.

„Am avut o perioadă foarte grea. Și ieri, și azi am avut dosare cu FCSB. Ieri, la Înalta Curte, dosar câștigat, dosar foarte greu. Azi, la Curtea de Apel, un nou dosar prin care FCSB vrea să ne distrugă, solicită decăderea din drepturi, să nu folosim mărcile.

Avocatul FCSB-ului a avut o solicitare care nu e la locul ei, dar judecătorii au respins. Voi câștiga și acest dosar. Am câștigat marcă, nume, palmares. Această echipă este rodul muncii mele. M-am bătut foarte mult”, a spus Florin Talpan, la finalul meciului din Ghencea, dintre Steaua și Rapid, scor 0-0.

Cum se apără FCSB în „războiul” cu CSA Steaua: „Nu au avut secție de fotbal și veneau la noi la meciuri!”

Avocatul celor de la FCSB a explicat de ce Steaua ar fi de „rea credință”.

„Avem 10 hotărâri ale Înaltei Curți, care a zis că și o marcă notorie decade dacă este nefolosită, cu excepția mărcii ‘Steaua’, deținute de CSA.

Următorul termen este pe 7 februarie 2024, 12.30. Se ia de la zero. Se rejudecă. Am cerut să se constate că există marcă notorie neînregistrată, cu denumirea ‘Steaua’, care ne aparține, din 2003, de când am preluat-o și folosit-o.

Am adus-o la cunoștința publicului. Este a FCSB-ului, marca verbală ‘Steaua’. Fără siglă, fără nimic, doar marcă verbală. Și doi: mărcile lor au fost înregistrate cu rea credință, din 2003 încolo.

Ei nu au avut secție de fotbal și veneau la noi la meciuri. Marca este parte din proprietatea intelectuală, creație. Tu îmi dai echipa, nu mai prestezi servicii și, cu banii de chirie pe care ți-i dau, te duci la OSIM și înregistrezi mărci sperând ca, într-o zi, să mă dai la o parte.

Rea credință. Patru din opt au fost anulate. Fiind casare cu rejudecare, instanța poate să respingă apelul inițial și să le dea înapoi și acele patru mărci. În același timp, le pot pierde pe toate opt”, a declarat Adrian Căvescu, pentru iAM Sport

Lasă un comentariu