Florin Talpan îi face zile grele lui Gigi Becali: ce a cerut în instanță! Dacă va câștiga și acest proces, juristul CSA Steaua îi ia totul patronului FCSB

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, vrea să îi ia totul în instanță lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Florin Talpan îi face zile grele lui Gigi Becali: ce a cerut în instanță! Dacă va câștiga și acest proces, juristul CSA Steaua îi ia totul patronului FCSB

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, ar putea primi o lovitură grea din partea juristului CSA Steaua, Florin Talpan. Oficialul clubului din Bd. Ghencea a făcut o cerere uluitoare în fața judecătorilor și vrea ca gruparea din Superliga să rămână cu mâinile complet goale.

Mai exact, Florin Talpan a solicitat în instanță ca grupării controlate de omul de afaceri din Pipera să îi fie retras și palmaresul din perioada 2003-2017! Juristul CSA Steaua a motivat această cerere prin faptul că Gigi Becali a folosit abuziv în acea perioadă numele Steaua București.

Curtea de Apel a hotărât, inițial, că palmaresul din perioada 2003-2017 îi aparține lui FCSB, iar Înalta Curtea de Casație și Justiție a hotărât să trimită cazul înapoi la Curtea de Apel, spre rejudecare. Următorul termen fixat de judecători în acest proces este 2 octombrie.

Gigi Becali nu are emoții și susține că Florin Talpan a făcut fals și uz de fals

Patronul de la FCSB îi liniștește pe suporteri și spune că va avea câștig de cauză împotriva lui Florin Talpan, după ce a descoperit o cerere depusă de juristul CSA Steaua, despre care spune că ar reprezenta dovada de înscrisuri false.

„Am găsit un act, era de atunci când am fost în puşcărie. OSIM-ul nu a vrut să îl înregistreze pentru că ar fi creat confuzie cu Steaua, cu noi, cu FCSB.

Talpan a făcut o hârtie la OSIM prin care le-a cerut să aprobe că nu se pune problema să fie confuzie, că ei nu fac fotbal, o folosesc la celelalte. A minţit, înscris în fals. Hârtia aia cum a apărut?

I-am scris lui Talpan mesaj: «Vezi că am găsit hârtia aia semnată de tine, deci fals şi uz de fals, deci puşcărie». I-am zis după aia, că era spre seară «Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute!»”, a declarat Gigi Becali.

Prima înfățișare din procesul întors de Înalta Curtea de Casație și Justiție spre rejudecare a fost 18 septembrie, când nu s-a luat nicio decizie, iar judecătorii de la Curtea de Apel au fixat următorul termen pentru 2 octombrie.

Lasă un comentariu