Florin Tanase, a luat o decizie după ultimatumul lui Gigi Becali: „Aşa am decis!”

Aceasta este hotărârea luată de Florin Tănase, după ce atacantul în vârstă de 29 de ani a primit un ultimatum de la Gigi Becali. Internaţionalul român a primit o ofertă pentru a se întoarce la FCSB, iar patronul campioanei din Liga 1 îi ceruse să ia decizia până la plecarea în cantomanetul din Olanda.

Florin Tănase nu a mai stat pe gânduri și a decis să nu se antreneze cu echipa roș-albastră. În schimb, va pleca în vacanță alături de familie. În aceste condiții, șansele de a semna cu FCSB sunt din ce în ce mai mici.

Decizia luată de Florin Tănase, după ultimatumul primit de la Gigi Becali


Florin Tănase nu duce lipsă de oferte și ar putea rămâne la arabi, unde poate primi un salariu considerabil.

Nu, nu o să mă duc astăzi la el (n.r. Gigi Becali). Eu o să plec acum în vacanță cu cel mic și în câteva zile o să mă întorc. Nu o să merg în cantonament cu Steaua (n.r. FCSB). (n.r. Cum de ai luat această decizie?) Așa am decis! Trebuie să merg și eu într-o altă vacanță și de abia după voi vedea.

(n.r. Înclini în continuare spre o variantă în străinătate?) Aștept, încă e devreme. Adică nu am vorbit de prea multe ori, timpul le va decide”, a declarat Florin Tănase pentru iamsport.ro.

Gigi Becali precizase că, dacă fostul golgheter al FCSB-ului nu va pleca în cantonament cu echipa, pică oferta.

Am vorbit astăzi cu el, i-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezei cu noi și să fii liber de contract.

Nu trebuie neapărat să fie titular. Noi ce aducem acum, aducem dubluri, ca să facem față în campionat și cupele europene.

Sunt negocieri, dar oamenii au început să ceară bani, dacă au văzut că vreau să fac echipă puternică”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Florin Tănase este liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Al-Okhdood. Două goluri şi trei pase decisive reuşise internaţionalul român în campionatul Arabiei Saudite.

Tănase a fost golgheterul FCSB-ului două sezoane la rând. În 2020-2021 a marcat de 24 de ori, iar în următoarea ediţie de campionat a înscris 20 de goluri.

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali a venit cu un anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Chiar dacă patronul lui Sepsi precizase că nu va accepta niciodată să îşi vândă cel mai bun jucător la campioana României, Laszlo Dioszegi a cedat după insistenţele latifundiarului din Pipera.

Becali ar fi ajuns la un acord total atât cu finanţatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, cât şi cu mijlocaşul de 25 de ani. Patronul roş-albaştrilor a precizat totuşi că actele nu sunt încă semnate şi că aşteaptă semnătura jucătorului.

O să vedem, avem nişte discuţii. Mai târziu cred că putem vorbi mai multe.

Nu poţi să ştii până nu vezi actele, acum sunt doar nişte discuţii. O să vedem şi cu jucătorul şi cu clubul ce va fi. Deocamdată nu sunt multe de zis. O să vedem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cotat de Transfermarkt la 1,7 milioane de euro, Ştefănescu ar urma să fie cel de-al 3-lea transfer realizat de FCSB în această vară. Până în momentul de față, Gigi Becali i-a mai adus la echipa lui Elias Charalambous pe David Kiki și Daniel Popa.

Lasă un comentariu