Florin Tănase, lăsat pe dinafară? Ce spune Meme Stoica despre campania de transferuri

Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru suporterii FCSB.

Deși Gigi Becali a anunțat o campanie spectaculoasă de achiziții pentru această vară, cu obiectivul de a ataca grupele UEFA Champions League, se pare că FCSB se va opri după cele trei transferuri realizate până acum.

Mihai Stoica, managerul general al campioanei României, a declarat că FCSB ”a închis campania de achiziții” după ce i-a adus pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu.

Pe lista achizițiilor se adaugă și numele lui Alexandru Musi, care va împlini 20 de ani în zece zile. Atacantul s-a întors de la Petrolul, unde a fost împrumutat în sezonul precedent.

MM Stoica: ”Campania de achiziții s-a închis”


Oficialul FCSB-ului se declară ”foarte mulțumit” de campania de achiziții, iar echipa se pregătește să înceapă cursa pentru grupele cupelor europene din primul tur al UEFA Champions League, împotriva celor de la AC Virtus (San Marino).

”S-a închis campania de achiziţii. Eu zic că a fost spectaculoasă campania de achiziţii. Ce bani a promis Gigi? A spus sume? Serios, cât a zis? Nu am auzit niciodată. Îţi spun eu că nu a zis aşa ceva. El a vrut să îl ia pe Louis Munteanu.

Bine că nu l-a luat. Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa. Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, a spus Stoica, la Prima Sport.

După meciul tur cu Virtus, disputat în deplasare, FCSB va întâlni pe Universitatea Cluj pe teren propriu, în prima etapă a noului sezon al Superligii. Apoi va avea loc returul cu echipa din San Marino, urmat de o deplasare pe terenul celor de la Unirea Slobozia.

FCSB, în această perioadă de transferuri

Antrenor – Elias Charalambous (confirmat)

Veniri – Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi – Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări – Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis), Cătălin Gogor (Șelimbăr / gratis)

Lasă un comentariu