Florin Tănase se antrenează cu FCSB! Meme Stoica, anunț despre transferul bombă al fostului căpitan

Florin Tănase a revenit în țară după despărțirea de Al Jazira și a început antrenamentele alături de FCSB, fosta sa echipă, pentru a se menține în formă optimă!

Florin Tănase se antrenează cu FCSB! Meme Stoica, anunț despre transferul bombă al fostului căpitan

Meme Stoica a dezvăluit că fostul căpitan al roș-albaștrilor se pregătește la baza de la Berceni, însă pentru moment, o revenire la trupa condusă de Pintilii și Charalambous nu este luată în calcul.

Florin Tănase a evoluat doar în sezonul trecut în afara României și își dorește să mai continue în străinătate pentru câțiva ani. Ulterior, atacantul ar dori să revină la FCSB, pe modelul lui Vlad Chiricheș.

„E aici, se antrenează, a jucat teqball și a câștigat într-o manieră de mare campion. Am înțeles, din ce a declarat, că vrea să joace în străinătate și se gândește după câțiva ani să revină, e ca Vlad Chiricheș, oricând vrea să revină e bine venit”, a spus Meme Stoica.

Florin Tănase a confirmat, recent, că a reziliat contractul cu formația din Emiratele Arabe Unite și a dezvăluit că pentru moment nu se pune problema să revină în Superliga.

„Da, sunt liber de contract, am reziliat și aștept să văd unde să merg. El (n.r. Gigi Becali) a spus mai demult chestia asta. Nu mi-a spus nimic acum, a spus mai demult la televizor. Da, vorbesc des cu nea Gigi. Dar nu știu, să văd ce decizie o să iau. Dacă e să vreau să mă întorc în țară, o să anunț, dar nu cred că mă voi întoarce în țară. Concret este că sunt jucător liber și atât”, a spus Florin Tănase, potrivit iamsport.ro.

Gigi Becali, despre revenirea lui Tănase la FCSB

Nu cred, nu cred, pentru că mi-a spus «Dacă nu am oferte mari, dacă am așa…». A zis că vine la noi, la Steaua (n.r. FCSB). Dar mi-a spus după aia, m-a sunat și mi-a zis «V-am promis că vin, dar uitați că am ofertele astea. Ce spuneți?». El se consultă cu mine.

Și i-am zis: «Ba, tată, du-te și ia-ți banii», sunt trei milioane pe doi ani. A zis «Nu îmi place, am copilul, vreau să îmi aduc copilul în țară, vreau să stau cu familia în țara mea»«Ba, tată, du-te, mai muncește, trage și tu de tine, ia 3 milioane, după aia vii în țara ta»”, a spus Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, la ProSport Live.

 

Lasă un comentariu