Florin Tănase vrea ca CSA Steaua să dispară şi FCSB să fie din nou „Steaua”: „Atunci se va reveni la normalitate”

Florin Tănase vrea ca CSA Steaua să dispară şi FCSB să fie din nou „Steaua”. Jucătorul naţionalei consideră că revenirea FCSB în Ghencea e doar un pas către normalitate.

Se ştie că Florin Tănase are o relaţie specială cu patronul FCSB, Gigi Becali. El a mărturisit că a mai fost sunat de Gigi Becali de când a ajuns la Al-Akhdoud.

Florin Tănase vrea ca CSA Steaua să dispară şi FCSB să fie din nou „Steaua”

Încă nu s-a revenit la normalitate. După părerea mea se va reveni la normalitate când acea echipă va dispărea şi îşi va lua numele înapoi acea echipă din Liga 1”, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Florin Tănase a vorbit şi de returul lui FCSB cu Nordsjaelland, care va avea loc în Danemarca. În tur a fost 0-0.

Nu o să fie uşor, dar au şanse. Au jucători valoroşi care pot decide meciul.

Am mai vorbit cu domnul Becali de când sunt aici, da”, ne-a mai spus Florin Tănase.

Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită: „E cam greu să mai ajungi aici”

Florin Tănase a vorbit după debutul în Arabia Saudită! Fostul căpitan al celor de la FCSB a debutat la Al-Akhdoud, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

Al-Akhdoud a jucat luni seară în prima etapă din campionat pe terenul celor de la Al-Shabab. Nou-promovata a obţinut un punct, după 1-1, iar golul celor de la Al-Akhdoud a fost marcat Andrei Burcă, celălalt român care şi-a făcut seara trecută debutul în Arabia Saudită.

Florin Tănase şi Andrei Burcă au debutat cu dreptul la Al-Akhdoud, în prima etapă a noului sezon din Arabia Saudită. Formaţia celor doi români, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, a obţinut un punct pe terenul celor de la Al-Shabab.

Scorul a fost deschis chiar de Andrei Burcă. Fostul fundaş de la CFR Cluj a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 41 al partidei.

Florin Tănase a dezvăluit că Andrei Burcă a executat mai multe lovituri de la 11 metri în cantonament, iar acesta a fost desemnat de antrenor să execute şi în primul meci oficial al sezonului.

„Da, pentru noi 1-1 a fost un rezultat bun pentru că a fost primul meci în deplasare, cu un club mare de aici. Suntem fericiţi că am reuşit să scoatem punct din deplasare. El a bătut şi în cantonament şi a continuat să bată şi aseară. Sunt fericit pentru că sunt sănătos”, a declarat Florin Tănase, exclusiv pentru Antena Sport.

Florin Tănase: Nu mă gândesc la tricouri, vreau să avem rezultate”

Florin Tănase a vorbit şi despre campionatul din Arabia Saudită. El a semnat în această vară cu Al-Akhdoud, din postura de jucător liber de contract. Sezonul trecut, el a evoluat la Al-Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite.

Cei doi români au şansa de a evolua în campionatul din Arabia Saudită alături de mai multe staruri de top din fotbalul internaţional precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Karim Benzema sau Neymar, dar nu se gândeşte să facă schimb de tricouri. De asemenea, Florin Tănase se gândeşte în continuare la echipa naţională şi speră să aibă evoluţii cât mai bune în Arabia Saudită, pentru a fi convocat de Edi Iordănescu la naţionala României:

„E cam greu să mai ajungi aici pentru că aţi văzut ce jucători ajung aici, doar de top. Mă bucur că sunt aici şi sper să fac o treabă bună. Nu mă gândesc la tricouri, vreau să mă antrenez şi să fiu bine din punct de vedere fizic şi să avem rezultate. Normal că mă gândesc la naţională, de aceea mă pregătesc şi sper să fiu bine”, a declarat Florin Tănase, exclusiv pentru Antena Sport.

Lasă un comentariu