Florinel Coman a dezvăluit cu cine se sfătuiește „Doar opinia lui contează!”.

FCSB și Rapid au încheiat la egalitate, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii României.

FCSB și-a consolidat poziția în lupta pentru titlu, deschizând scorul prin Darius Olaru în minutul 10, cu un șut precis la colțul scurt. Cu toate acestea, Rapid a revenit rapid, întorcând rezultatul în cinci minute, datorită golurilor marcate de Ermal Krasniqi în minutul 12, cu un șut la colțul scurt, și de Albion Rrahmani în minutul 16, cu o lovitură de cap. Echipa FCSB a dominat categoric repriza secundă și a reușit să egaleze prin golul lui Alexandru Băluță în minutul 57, după o centrare precisă a lui Risto Radunovic.

Florinel Coman, jucătorul echipei FCSB, a discutat despre performanța echipei în meciul de pe Arena Națională și a abordat și subiectul comentariilor legate de un posibil transfer în Qatar.

„Am făcut 1-0, am primit acel gol la puțin timp. Iar din fază fixă, contra Rapidului. Dar e un plus față de ei.

Pe noi ar trebui să ne intereseze diferența dintre noi și locul 2. Asta e tot. A mai trecut o etapă, mergem la Sf. Gheorghe. Dacă câștigăm titlul matematic vom sărbători acolo.

Nici în returul campionatului nu a anunțat nimic meciul. E important că ne-am învățat lecția. E important că am marcat. Am câștigat patru din patru, dar e imprevizibil fotbalul. Azi am avut 1-0 și s-a făcut 1-2.

Am mai declarat și în trecut, pe mine mă interesează să iau campionatul cu FCSB. Pentru statistică este rău acest egal, dar important este că am ars o etapă. Nu am simțit bucuria fanilor, nu vreau să simt nimic până nu pun mâna pe trofeu. 

Mingea lui Olaru nu a ieșit niciodată! La cornerul meu s-a ridicat fanionul, nici atunci nu a ieșit! Arbitrajul a fost foarte bun, splendid, ne-a ținut în meci. Era normal să fie așa, cu înjurături, la atâția oameni. Dar a fost un arbitraj bun!

Nu mă interesează nici dacă mă face cineva în toate felurile (n.r. legat de plecarea în Qatar). Nu mă interesează de nimeni.

Mă interesează doar de opinia unui domn căruia nu vreau să îi dau numele! (n.r. Gică Hagi?) Da! Doar opinia sa contează, legat de asta”, a spus Florinel Coman, după meci. 

Lasă un comentariu