Florinel Coman are ultimul cuvânt. De el depinde plecarea lui

În acest moment, Florinel Coman trebuie doar să-și dea acordul pentru transferul la Al-Duhail, deoarece FCSB urmează să emită factura pentru plată.

Campioana Superligii, nu pune presiune pe Florinel Coman, care va rămâne cel puțin încă o săptămână în Germania, la EURO 2024.

„Cu Coman n-am vorbit absolut deloc, am zis să-i lăsăm în pace să nu-i mai… Nu s-a achitat clauza, nu. Să se achite clauza noi trebuie să emitem o factură, iar noi trebuie să primim ok-ul de la Florinel ca să emitem factura. El trebuie să se înţeleagă cu clubul respectiv, iar el nu cred că s-a înţeles cu clubul, că ne-ar fi anunţat. 

Noi am vorbit doar cu un intermediar, care a zis că clubul e pregătit să achite clauza, că o să trimită un mail ca să emitem factura, dar Florinel trebuie să se înţeleagă cu ei şi nu cred că s-a întâmplat până la ora asta. 

Nu vreau sub nicio formă să vorbesc cu Florinel să-l influenţez, vreau să fie concentrar la echipa naţională şi are timp să-şi decidă viitorul. Florin e major şi ştie ce are de făcut. La noi chestia e clară, cine plăteşte clauza nu putem combate asta. Noi doar emitem factura”, a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Prima Sport

Lasă un comentariu