Florinel Coman i-a spus lui Becali că vrea să joace în toate meciurile rămase

Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre accidentarea lui Florinel Coman (25 de ani) și a precizat ce rugăminte a avut atacantul la adresa sa.

A făcut analizele, are o chestiune minoră. Mâine nu cred că joacă. Dar el vrea să câștigăm toate meciurile.

Când a auzit că am zis eu că vrea să evaluăm copiii. El a zis ‘Nu, nea Gigi! Eu vreau să devin golgheter și să câștigăm toate meciurile’.”, a spus Becali, potrivit fanatik.ro.

”Dacă Domnul o să vrea să fim campioni, eu le garantez celorlalte echipe că va fi o luptă dreaptă (n.r. – până la final de sezon).

Dacă vor intra doi copii cu Craiova, vor intra și cu CFR. Cu Rapid, nu. Cu Rapid va fi cea mai super selectă echipă.

Orice ar fi, în Giulești e ambiția suporterilor, nu mai depinde de mine. După mine era luptă dreaptă, cu toți la fel. Dar nu pot. Pentru că e ambiția suporterilor”, a completat Becali.

”Ce orgoliu mai vrei mai mult decât atât?”

Becali a mai spus că ține la dorința suporterilor, astfel că FCSB va evolua cu cel mai bun 11 în ultima etapă, contra Rapidului, chiar dacă pentru roș-albaștri acel meci ar putea să nu mai aibă nicio miză.

”Când e vorba de o dorință a suporterilor o respect. Au fost atâtea probleme la echipa asta. Și cu numele. Și din ce în ce mai multe și mai multe. Ei au orgoliul ăsta (n.r. – că FCSB n-a bătut Rapid), dar eu cred că orgoliul lor s-a îndeplinit.

Din ce în moment suntem la 17 puncte de Rapid și cu încă 5 din înjumătățire? 22 de puncte!

Băi, băiatule, ce orgoliu mai vrei mai mult decât atât?”, a mai spus Becali.

Lasă un comentariu