Florinel Coman, mai determinat ca niciodată: „Trebuie să călcăm pe cadavre!”.

Florinel Coman a înscris două goluri în meciul de joi seara, aducând liderului încă trei puncte importante în cursa de anduranță spre titlu. Nu doar prin goluri, ci și prin joc, a fost decisiv pentru echipa FCSB-ului.

La finalul partidei, brăileanul, produs al Academiei lui Hagi, a avut câteva reproșuri îndreptate către echipă, dar nu a uitat să-l laude pe Elias Charalambous pentru modul în care a gestionat momentul din vestiar, când a făcut trei schimbări.

Florinel Coman: „Elias Charalambous chiar e tare!”

„Un meci întors de echipă, l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiți de determinare, lipsiți de curaj. 

Elias Charalambous a schimbat tactica la pauză și i-a ieșit, chiar e tare.  Da, o seară perfectă, dar trebuia să ne facem meciul ușor din primele minute, e bine că n-am căzut psihic la pauză și am reușit să intrăm bine în repriza a doua. La început a fost grea reîntâlnirea cu Colțescu, apoi a fost prietenos. 

Ne va aștepta un meci foarte greu cu Petrolul, dar trebuie să călcăm pe cadavre și să ieșim campioni”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului de la Voluntari.

Florinel Coman a ajuns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. Scorul final a fost 2-1, iar în clasament, FCSB a obținut din nou o diferență de zece puncte față de echipa de pe locul secund, Rapid București. Elevii lui Charalambous acumulează 61 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 27 de puncte și se află pe locul 14.

Lasă un comentariu