Florinel Coman, mesaj pentru cei de la Dinamo: ”Îi felicit, dar mai au de lucrat”. Cui i-a dedicat victoria

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa cu numărul 2 din SuperLigă. La meci au fost prezenți puțin peste 6.000 de spectatori.

Coman și Olaru au marcat în prima repriză pentru vicecampioană, care a controlat jocul până spre final, când Gregorio a redus din diferență, în urma unei gafe a lui Târnovanu. Grație victoriei, FCSB a ajuns la 6 puncte din 6 posibile în acest sezon, în timp ce Dinamo nu a reușit încă să adune încă vreun punct.

Florinel Coman, după FCSB – Dinamo 2-1: ”Derby de România trebuie să se joace pe un stadion mare”

Florinel Coman, omul meciului, le-a dedicat victoria suporterilor și s-a declarat nemulțumit că partida a avut loc pe un stadion cu o capacitate mică.

Contează mai puțin pentru mine (n.r.- că a fost desemnat omul meciului), important e că am câștigat în derby. A fost o senzație specială să marchez, am jucat pentru suporteri, au venit în număr foarte mare, le dedicăm victoria. Au venit de la 6:30-7, au stat la cozi și au venit să vadă Steaua (n.r.- FCSB) câștigând în derby.

Sincer, derby de România trebuie să se joace pe un stadion mare, e meciul campionatului. Îi felicit (n.r.- pe cei de la Dinamo), au prestat un fotbal bun, dar mai au de lucrat. Îmi folosesc foarte bine stângul, am început să mă perfecționez cu piciorul neîndemânatic.

Mă bucur că am reușit să înscriu, dar important e să o fac în fiecare meci. De acum începe greul pentru că vom juca din 3 în 3 zile, dar avem un lot omogen”, a spus Coman.

Lasă un comentariu