Florinel Coman, nu mai pleacă. Ce a spus Gigi Becali

Florinel Coman (26 de ani) era ca și transferat în Qatar, la Al-Duhail, însă mutarea a luat o turnură neașteptată în ultimele zile.

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit că Florinel Coman, supranumit „Mbappe de România”, va rămâne la FCSB.

Florinel Coman a ratat transferul la Al-Duhail din cauza agentului său
La scurt timp după anunțul făcut de Becali, sportpesurse.ro a explicat motivul pentru care Florinel Coman nu a mai ajuns în Qatar.

Transferul a eșuat din cauza cerințelor agentului atacantului de la FCSB. Federico Pastorello a solicitat un comision imens de 500.000 de euro pentru ca „șeptarul” să semneze cu Al-Duhail. Problema a fost complicată și de existența unui alt agent care l-a propus pe Coman la Al-Duhail, și care trebuia să-și ia partea din transfer. Conform sursei citate, șeicii au oferit fotbalistului un salariu de 2,1 milioane de euro pe sezon, incluzând comisionul lui Pastorello, ceea ce ar fi însemnat că Florinel Coman ar fi rămas cu 1,6 milioane de euro. În aceste condiții, Al-Duhail a refuzat să majoreze oferta.

  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com. 
  • 19 goluri și 11 pase decisive a reușit cel supranumit ”Mbappe de România” în acest sezon pentru FCSB. 

Gigi Becali: ”Nu mai pleacă Florinel

Nu mai pleacă Florinel. El pleacă după ce ne calificăm în Liga Campionilor şi în primăvară, după ce jucăm optimile în Champions League”, a transmis Gigi Becali, potrivit Fanatik.

 

Lasă un comentariu