Florinel Coman pleacă de la FCSB. Anunțul lui Gigi Becali imediat după România – Ucraina 3-0: „I-au plătit ăia clauza!”.

Gigi Becali a urmărit meciul de debut al echipei naționale la EURO 2024, România – Ucraina, care s-a încheiat cu scorul de 3-0. În partida de luni, de la Munchen, printre titulari s-a numărat și vedeta FCSB, Florinel Coman. Finanțatorul echipei campioane a anunțat în exclusivitate pentru ProSport că Florinel Coman va pleca de la formația roș-albastră.

Coman, în vârstă de 26 de ani, părea că a ratat transferul la Al-Duhail, în Qatar, însă Gigi Becali a dezvăluit că arabii au plătit în cele din urmă clauza de reziliere de cinci milioane de euro a lui „Mbappe de România”.

În duelul cu Ucraina, în care au înscris Nicolae Stanciu (minutul 29), Răzvan Marin (minutul 53) și Denis Drăguș (minutul 57), Florinel Coman a fost în echipa de start și a evoluat până în minutul 62, când a fost înlocuit de Valentin Mihăilă.

„Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la națională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au și intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza. Oricum cota lui crește acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără Coman. M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu. Dar știți ceva? Au scăpat ieftin ucrainienii. Am mai avut acolo în față și alte vreo doua ocazii, nu? Vreau să batem și Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă aia ai lor? De ce să nu batem și Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Florinel Coman este cotat de site-ul transfermarkt.com la șapte milioane de euro. În urmă cu o lună, Gigi Becali și reprezentanții clubului arab nu ajungeau la un acord privind transferul „perlei” FCSB. Latifundiarul din Pipera explica: „Banii să fie 5 milioane în cap. Ei domnule, că cutare, că nu știu. Eu nu vreau să-l dau, jucătorul face 10 și voi vreți să negociați 5. Dacă dau direct 5, nu mai am ce face. Există și varianta asta. Ei sunt miliardari, dar tot vor să economisească bani. Știi ce înseamnă un milion și jumătate? Eu am bani, dar știu ce înseamnă 50.000, sunt bani mulți de tot.” Acum, se pare că arabii au virat banii, și după EURO 2024, Florinel Coman va pleca la noul său club.

Lasă un comentariu