Florinel Coman pleacă de la FCSB! Gigi Becali, dur cu Iordănescu: ”Nu se fac mizerii din astea!”

Deși a contribuit la victoria României cu Ucraina, Edi Iordănescu l-a lăsat pe banca de rezerve pe Florinel Coman la meciul cu Belgia, scor 0-2. 

La o zi după eșecul României în fața Belgiei, Gigi Becali i-a adus o veste bună lui Florinel Coman. Deși se zvonea că Al Duhail ar fi favorit pentru semnătura lui Coman, finanțatorul FCSB a anunțat că Al Gharafa a cerut detaliile contului bancar al clubului pentru a achita clauza de reziliere de 5 milioane de euro pentru fotbalist.

Florinel Coman pleacă de la FCSB! Gigi Becali, dur cu Iordănescu: „Nu se fac mizerii din astea!”
Gigi Becali așteaptă acum ca oficialii echipei din Qatar să vireze suma necesară, iar transferul „șeptarului” de la FCSB este pe cale să se finalizeze.

Patronul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de dezamăgit de decizia lui Edi Iordănescu de a-l înlocui pe Florinel Coman cu Valentin Mihăilă, considerând că aceasta a fost cauza pierderii meciului contra Belgiei. Finanțatorul roș-albaștrilor a numit mutarea selecționerului drept „o mizerie” și l-a sfătuit pe Marius Șumudică să evite astfel de „greșeli” în viitoarele sale cariere ca antrenor.

Al Gharafa mi-a trimis mail să le dăm numărul de cont să bage banii. Le-am trimis numărul de cont, iau 5 milioane pe Coman. Le-am trimis numărul de cont, se închide când bagă banii în cont. Merită, bine că pleacă și așa a fost foarte amărât și supărat ieri.

Săracu a fost în echipa câștigătoare și a fost scos pe bancă. Nu e frumos, după iei gol în secunda 72. Șumi să nu faci niciodată așa ceva, vei lua gol în minutul 3. Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoți numai pe unul.

Chiar și dacă facem toți egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 și noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct. Șumi, ascultă de la un om mai în vârstă. Niciodată în viața ta nu schimbi echipa câștigătoare, iei gol în minutul 2”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

 

Lasă un comentariu