Florinel Coman simte deja mirosul EURO 2024, după victoria cu Andorra: „Suntem foarte, foarte aproape!”. Întrebarea care l-a deranjat: „Nu există așa ceva!”

Florinel Coman a reacționat după ce a reușit să marcheze primul său gol pentru echipa națională, în România – Andorra, 4-0, meci din preliminariile EURO 2024.

„Tricolorii” au dat de pământ cu codașa Grupei I și au urcat pe prima poziție a clasamentului, profitând de faptul că Elveția, care a remizat cu Belarus, are un meci mai puțin disputat.

Printre marcatorii reprezentativei noastre s-a strecurat și Florinel Coman, aflat la primul lui gol pentru România.

Florinel Coman a spus, după meciul dintre România și Andorra, că naționala noastră este „foarte, foarte aproape” de calificarea la Campionatul European de anul viitor.

Fotbalistul de la FCSB a răspuns ferm atunci când a fost întrebat dacă la deranjat statutul de rezervă la meciul cu Belarus: „Nu există așa ceva!”.

Am vrut să nu îi lăsăm să respire, și din fericire asta s-a întâmplat. A fost o mică presiune, dar dacă reușeam să marcăm acolo (n.r. la Budapesta, cu Belarus, 0-0) altfel vorbeam acum. Am terminat pe primul loc și sper să rămnem așa.

Mă gândeam de foarte mult timp la acest gol, sunt mândru de mine că m-am descătușat.

Ne gândeam (n.r. la calificare) de când am văzut grupa, pentru asta muncim, doar noi știm cât muncim, și iată că suntem pe primul loc.

Ne-am gândit să facem și golaveraj în acest meci și iată că ne-au ieșit toate.

A fost atmosferă incendiară, ca să spun așa. Mă bucur că tineretul vine la stadion. I-am văzut de când am intrat să vedem gazonul că ne încurajau. Sper să simtă și ei ce am simțit noi azi.

Următoarele două meciuri trebuie tratate foarte serios. Suntem foarte, foarte aproape să obținem calificarea. Din fericire, ne simțim mult mai bine între noi, am format un grup foiarte frumos și în teren, și în afara lui.

(n.r. Ai fost supărat pentru că ai fost rezervă la Budapesta?) Nu există așa ceva, cum să mă supăr?”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului.

Lasă un comentariu