Fostul decar al naţionalei cere ca FCSB să se mute de tot în Ghencea: ”Acolo s-a scris istorie, acolo e casa lor!”

Echipa FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Partida a avut loc pe Ghencea, loc unde FCSB s-a întors, după ani de zile. De asemenea, FCSB a jucat pe Ghencea şi partida cu CFR, din Superligă, pe care a reuşit să o câştige în faţa fanilor fericiţi că şi-au putut vedea echipa pe stadionul din Bucureşti. 

Cristi Tănase, fostul jucător şi căpitan al FCSB-ului, susţine că el şi-ar dori ca FCSB să joace mereu pe Ghencea. Fostul decar al naţionalei a spus că fosta lui echipă este ajutată mental de stadionul istoric, iar acest lucru îi face să joace cu dăruire. 

”FCSB are un plus foarte mare dacă va continua să joace pe Ghencea. Parcă e mental, psihic, cum să spun, acolo s-a scris istorie, acolo e casa lor, acolo a jucat cele mai importante meciuri.

Fără să vrei, ca să zic aşa, dai mai mult în Ghencea! Când vezi atmosfera aia, când ştii ce istorie s-a scris acolo. Dacă va juca măcar 60-70 la sută din meciurile campionatului acolo, va fi un mare plus pentru titlu.

Când veneau echipele mai mici, tremurau! Ne ziceau fotbaliştii adverşi: „Lăsaţi-ne mai uşor, daţi-ne doar 2-3 goluri!”. Se crea o atmosferă şi o emulaţie incredibile”, a declarat Cristi Tănase, potrivit GSP.

Cristi Tănase vrea să ”agaţe ghetele în cui”. ”Nu are rost”

”Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Piteşti, au fost ceva discuţii cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine şi am zis să mai stau.

Şi, ştii cum e, trece timpul. Nu ştiu dacă pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu ştiu ce alte oraşe.

Cam 80%, aş vrea să agăţ ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel nu are rost”, a spus Tănase, pentru Antena Sport, la începutul anului 2023. 

Lasă un comentariu