Fotbalistul care a cerut să plece de la Dinamo! Ovidiu Burcă și-ar fi dat acordul

Dinamo ar putea pierde încă un jucător în această vară, după ce i-a pierdut pe Alexandru Pop (30 de ani), Marius Tomozei (32 de ani), Denis Oncescu (19 ani) și Alexandru Stoian (18 ani).

Bosniacul Filip Dujmovic a cerut să plece de la Dinamo, nemulțumit din cauza noului statut pe care îl are la gruparea din Ștefan cel Mare.

Filip Dujmovic a cerut să plece de la Dinamo

Dujmovic a ajuns la Dinamo în vara anului trecut, însă nu a reușit să se impună în primul 11, după mai multe gafe făcute în eșalonul secund.

După ce au obținut promovarea în SuperLiga României, alb-roșii l-au transferat pe slovenul Adnan Golubovic, care a dat siguranță echipei, motiv pentru care sunt șanse mici ca Dujmovic să revină ca numărul 1 în poarta alb-roșilor.

Astfel, potrivit Fanatik, portarul i-ar fi cerut lui Ovidiu Burcă să îl lase să plece de la Dinamo, iar antrenorul ”Câinilor” și-ar fi dat acordul.

Din acest motiv, Dinamo l-a prezentat vineri pe Răzvan Began, liber de contract după despărțirea de FC Botoșani.

  • 24 de ani are Filip Dujmovic.
  • 300 de mii de euro este cota de piață a lui Filip Dujmovic.

În etapa a cincea din SuperLiga României, Dinamo se va duela cu FC Botoșani, iar partida poate fi urmărită luni, de la 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Răzvan Began a semnat cu Dinamo

Dinamo a anunțat transferul portarului Răzvan Began (26 de ani), rămas liber de contract după despărțirea de FC Botoșani.

350.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Began, potrivit Transfermarkt

Goalkeeper-ul este cel de-al nouălea transfer al verii pentru ”Câinii roșii”, după: Denis Politic, Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah, Josue Jamowoo, Adnan Golubovic, Christian Ilic, Lucas și Cristian Costin.

Lasă un comentariu