Fotbalistul care își face intrarea în primul „11” la FCSB. Nu a primit destule șanse

Gigi Becali a anunțat numele fotbalistului care ar putea să-i ia locul lui Radunovic în flancul stâng al defensivei.

Patronul FCSB a anunțat că va face o schimbare în formula de start a echipei după ce aceasta va deveni campioană matematică. Astfel, locul lui Radunovic în echipă va fi preluat de Ionuț Panțîru, pentru a facilita o decizie în privința acestuia.

Radunovic, în vârstă de 31 de ani, are contractul expirat în vara aceasta cu FCSB. Cu toate acestea, perspectivele rămânerii sale alături de echipă sunt reduse, după ce nu a fost mulțumit de oferta făcută de Gigi Becali. Astfel, patronul clubului a decis să-i ofere o șansă lui Panțîru.

Ionuț Panțîru va avea oportunitatea de a-și demonstra aptitudinile și de a convinge conducerea că este o alegere viabilă pentru echipă. Această decizie vine în contextul în care FCSB își planifică strategia pentru următorul sezon și trebuie să ia în considerare toate opțiunile disponibile.

Panţîru îi ia locul lui Radunovic

„Eu tot timpul am întrebat de Panţîru, el spune că poate, ei (n.r. – oamenii din staff) spun să mai vedem, jucătorii şi antrenorii nu prea îl bagă.

Dar dacă mâine-seară o să fim campioni, Panţîru va intra şi va juca titular, ca să vedem dacă ne putem baza pe el pentru sezonul viitor”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Cu un pret evaluat la 50.000 de euro conform site-urilor de specialitate, Ionuț Panțîru, care a fost afectat de accidentări, a reușit să evolueze în trei meciuri pentru FCSB în acest sezon.

Ajuns la FCSB în vara anului 2019, venind de la Poli Iași în schimbul sumei de 200.000 de euro, Panțîru mai este sub contract cu echipa lui Gigi Becali până în vara aceasta.

Lasă un comentariu