Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB, urmărit de Beșiktaș. Concurență serioasă pentru FCSB!

Gigi Becali a anunțat în urmă cu câteva zile că vrea să transfere la FCSB un atacant spaniol care face furori în campionatul din Portugalia.

Se pare că interesul este îndreptat către Rafael Mujica, atacantul de 25 de ani de la Arouca, echipă care se află pe locul 7 în clasament, având acumulat 40 de puncte.

Fotbalistul, evaluat la aproximativ 5 milioane de euro, a avut o prestație impresionantă în acest sezon, reușind să marcheze 21 de goluri și să ofere patru pase decisive în toate competițiile.

Pentru FCSB, acesta ar putea fi un transfer de mare valoare, mai ales că echipa va suferi pierderea lui Florinel Coman în vară, acesta urmând să-și continue cariera în Qatar, la Al Duhail. Cu toate acestea, nu va fi o sarcină ușoară pentru Gigi Becali.

În presa din Turcia, se vehiculează că Beșiktaș își manifestă interesul pentru fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB, iar acest lucru poate reduce semnificativ șansele transferului către echipa din România.

Beșiktaș se află pe locul 4 în clasamentul Super Lig, cu 48 de puncte, și are șansa de a participa în competițiile europene în sezonul următor. De asemenea, FCSB este în curs de calificare în cupele europene, fiind lider incontestabil în clasamentul din Superliga României. Totuși, trebuie avut în vedere că nivelul fotbalului turcesc este considerat mai ridicat.

Beșiktaș este interesată de Rafa Mujica”, este informația care circulă pe rețelele sociale.

Lasă un comentariu