Fotbalistul le-a refuzat pe FCSB și Rapid și a semnat cu o echipă din play-out

Poli Iași l-a prezentat oficial vineri pe Jesus Fernandez (36 de ani), portarul dorit la un moment dat de FCSB și Rapid.

La un moment dat, Jesus Fernandez a făcut parte din echipa Real Madrid, însă, în ultimii ani, spaniolul a jucat pentru FC Voluntari.

Jesus Fernandez, prezentat la Poli Iași
După retrogradarea celor de la FC Voluntari, ibericul a hotărât să rămână în fotbalul românesc și a semnat din postura de jucător liber de contract cu echipa din Copou.

Atât FCSB, cât și Rapid s-au arătat interesate de serviciile lui Jesus Fernandez, însă cele două formații l-ar fi transferat pe goalkeeper-ul spaniol doar ca rezervă pentru Ștefan Târnovanu, respectiv Marian Aioani.

Bine ai venit, Jesus Fernandez!

Spaniolul Jesus Fernandez a semnat contractul cu Poli Iași. Născut la data de 11 iunie 1988, experimentatul portar cu talia de 1,90m are un palmares impresionant, făcând parte din lotul galacticilor de la Real Madrid, câștigători ai Ligii Campionilor, a Cupei și Supercupei Spaniei.

Cu CFR Cluj și-a trecut în CV două titluri de campion al României. În sezonul trecut a fost legitimat la FC Voluntari. Mult succes în Copou, Jesus”, a fost anunțul celor de la FC Voluntari.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Jesus Fernandez, potrivit Transfermarkt.

Lasă un comentariu