Francisc Dican după CFR Cluj – FCSB: ”Un rezultat de egalitate era just”. Colțescu nu a scăpat nici el

CFR Cluj a pierdut, pe teren propriu, în fața celor de la FCSB, scor 0-1, într-un meci din cadrul etapei a 4-a din play-off.

Antrenorul interimar al CFR Cluj, Francisc Dican, a declarat după meci că echipa sa a evoluat slab în prima repriză, dar a reușit să joace mai bine în a doua repriză.

Dican a considerat că un rezultat de egalitate ar fi fost unul echitabil, dar a recunoscut că FCSB a meritat victoria.

De asemenea, Dican a ținut să sublinieze că CFR Cluj nu mai are nicio șansă să câștige titlul de campioană în acest sezon.

”A fost o înfrângere. Și înainte de acest joc, locul 1 era departe. Noi ne propusesem ca în fiecare joc să scoatem maxim. În prima repriză am fost modești, nu am contat. Nici FCSB nu și-a creat multe ocazii, în afară de lovitura aia liberă executată de Florinel Coman care a facut diferență. 

În repriza a doua am reușit să ne creăm ocazii și puteam să înscriem. Cred că era un rezultat de egalitate era just. Matematic mai sunt șanse la titlu, dar ca să pui în practică acest lucru este greu să-i mai ajungem”, a spus Francisc Dican la flash-interviu. 

De asemenea, antrenorul intermiar al ardelenilor a susținut că Aly Abeid (26 de ani), fundașul stânga al lui CFR Cluj, a fost eliminat mult prea ușor de arbitrul Sebastian Colțescu în finalul partidei. 

”Din păcate l-am pierdut și pe Abeid. Consider că prea ușor a luat acel cartonaș roșu. Era sfârșitul jocului, nu s-a întâmplat nimic, i-a luat mingea din mână. Toată maniera de arbitraj a fost una confuză. Mi s-a părut că Sebastian Colțescu a cam exagerat”, a mai spus Dican. 

În urma acestui rezultat, FCSB se află pe primul loc al ierarhiei (cu 44 de puncte), în timp ce CFR Cluj ocupă poziția a 2-a a clasamentului (cu 31 de puncte). 

Lasă un comentariu