FRF a anunțat UEFA iar Gigi Becali a fost amendat, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB

UEFA l-a amendat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, cu suma de 30.000 de euro, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League.

Gigi Becali a declarat că a pariat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale în returul din Danemarca, dar FCSB a pierdut cu 0-2. UEFA a analizat situația și l-a amendat pe Becali cu 30.000 de euro pentru „participarea la activități de pariere legate de un meci din competițiile UEFA”, conform informațiilor publicate în Fanatik.

Gigi Becali, a recunoscut că a pariat pe Nordsjaelland – FCSB: „Am pus și un pariu de 20.000”

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7. Dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult.

I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu.

Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă”, spusese Gigi Becali vara trecută, pentru Prosport.

FRF s-a autosesizat și a anunțat UEFA

„Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiție organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon.

Informații suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile”, reacționase FRF, în august 2023.

Lasă un comentariu