FRF a sesizat UEFA după ce Gigi Becali a declarat că a pariat pe Nordsjaelland – FCSB: „Suntem în dialog cu forul de la Nyon”

Toate informatiile prezentate sunt culese de pe site-ul ,,prosport.ro,,

ProSport îți dezvăluie în exclusivitate continuarea subiectului fierbinte de după Nordsjaelland – FCSB! Roș-albaștrii au părăsit cupele europene, dar finalul dublei manșe a adus un episod total neașteptat. La ProSport Live, finanțatorul Gigi Becali a declarat că a pariat pe această partidă! Iar azi, sursele ProSport prezintă consecințele: FRF a sesizat UEFA după ce Gigi Becali a pariat, potrivit celor spuse de el, pe partida propriei echipe din competiția europeană Conference League! În plus, avem și punctul de vedere al Federației!

FRF a sesizat UEFA după ce Gigi Becali a pariat pe Nordsjaelland – FCSB

Într-o intervenție după returul pierdut din Danemarca, Gigi Becali a anunțat la ProSport Live:

Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut”

După care, patronul FCSB a detaliat, în aceeași intervenție:

Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă. Nu am voie să pariez pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, atunci. Dar, dacă pariez că câștig, nu am nicio treabă. Nu am voie să mă distrez? Dacă pun 20.000, e un fleac. A zis după aia că a scăzut cota, era 5. Am pus după primele două, când am avut noi ocaziile alea cu Coman”

ProSport a aflat că FRF a anunțat deja UEFA, forul organizator al Conference League, cu privire la declarațiile lui Gigi Becali! Deși nu figurează în acte ca oficial al FCSB, acesta este prins în prevederile regulamentelor, încadrându-se în definiția din Regulamentul Disciplinar: ”alte persoane a căror apartenenţă la un club este de notorietate şi nu a fost contestată până la momentul săvârşirii unei abateri” (art 4).

Reacția FRF pentru ProSport: „Suntem în dialog cu forul de la Nyon”

Federația Română de Fotbal s-a rezumat, pentru moment, la o reacție scurtă pe subiect, semn că evenimentele, aflate în desfășurare, și-au mutat centrul de greutate spre forul continental. Iată reacția FRF la acest moment, anunțând informații suplimentare pe măsură ce vor urma și decizii la Nyon:

Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiție organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon. Informații suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație FCSB, declara pe marginea acestui subiect, la OrangeSport:

Eu nu cred că a pariat. Cred că glumeşte. Este imoral să nu mă laşi pe mine să pariez. Joacă de exemplu Inter cu Monza. De ce n-aş putea să pariez dacă eu cred că se întâmplă ceva? Este normal să nu mă laşi să pariez contra echipei mele. Este o prostie. Sunt convins că n-a pariat”

Lasă un comentariu