Gabi Balint a izbucnit în râs când a vorbit despre motivul pentru care Gigi Becali l-a luat pe Vlad Chiricheș la FCSB

Vlad Chiricheș (33 de ani), fostul fundaș central de la Cremonese, este noul jucător al FCSB-ului.

Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. De-a lungul carierei sale de jucător, Chiricheș a evoluat pentru FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Chiricheș, conform Transfermarkt

Gabi Balint: ”N-ai văzut motivarea deciziei lui Gigi Becali?”

Gabi Balint, fostul jucător al Stelei, a analizat mutarea reușită de vicecampioana României și a scos în evidență problemele din ultimii ani ale fundașului, care a suferit mai multe accidentări care l-au ținut perioade lungi în afara terenului.

Balint a izbucnit în râs când a vorbit despre declarațiile lui Gigi Becali la adresa lui Vlad Chiricheș.

Mie-mi place ca jucător. La el problema e cu accidentările! N-ai văzut motivarea deciziei lui Gigi Becali? De ce l-a luat? Că e un campionat mai lejer și o să joace pe vârfuri (n.r.- râde).

El a avut niște accidentări musculare, nu contează adversarul. Nici măcar gazonul. El a vrut doi ani și a insistat mult. Crezi că dacă-și găsea un contract mai bun, mai venea? S-au uitat toți, au văzut că are probleme. La noi merge pe amintiri”, a spus Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club.

Elias Charalambous, fericit cu transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

„Sunt foarte fericit că îl avem pe Chiricheș în echipă. Este un jucător important în istoria acestui club. Sunt sigur că va ajuta echipa prin calitatea și personalitatea lui.

E bine că în ultimele săptămâni s-a antrenat cu noi și nu va avea probleme de adaptare. Acum trebuie să înceapă să joace, încet, încet. Este un transfer uriaș pentru club și sunt foarte fericit”a spus Elias Charalambous.

Lasă un comentariu