Gabi Balint, pus pe glume după ce l-a auzit pe Elias Charalambous ,,vorbind,, despre primul 11

Elias Charalambous (43 de ani) nu a vrut să ofere detalii despre primul ”11” pe care FCSB îl va avea în meciul cu UTA, deși Gigi Becali (65 de ani) l-a anunțat de câteva zile.

Întrebat dacă nou-veniții Baba Alhassan și Luis Phelipe vor fi titulari, așa cum a dezvăluit Gigi Becali, Elias Charalambous a spus: ”Veți vedea mâine primul ’11’. Nu vă pot spune”.

Gabi Balint, pus pe glume după ce l-a auzit pe Elias Charalambous

Gabi Balint a auzit ce a spus Elias Charalambous și a avut o reacție amuzantă.

Păi, nu știm? Nu citește presa deloc, să vadă echipa pe care trebuie să o pună? Așa ceva… Nu sunt răutăcios, dar primul ’11’ se știe de câteva zile”, a spus Gabi Balint, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali a prezentat formula de start pentru că a fost ”enervat” de Radu Vișan, secretarul general al Federației Române de Fotbal, care l-a reclamat la Comisie pentru că i-a dezvăluit lui Adrian Mititelu primul ”11” pe care FCSB urma să-l aibă la meciul cu FCU Craiova din Cupa României.

Mai mult, Gigi Becali spunea atunci că a făcut o echipă care să-i crească șansele la victoriei Craiovei, care, în cele din urmă, s-a impus cu 2-0.

Primul ”11” al FCSB-ului de la meciul cu UTA

În ”11”-le anunțat de Gigi Becali apar atât Baba Alhassan, cât și Luis Phelippe, doi dintre cei trei jucători transferați de FCSB în această vară.

Echipa anunțată de Gigi Becali:

  • Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut, Olaru – Phelipe, Băluță, Oct. Popescu

Lasă un comentariu