Gabi Balint, schimbă tabăra?: ”Acum mă îndrept împotriva lor”

Gabi Balint (61 de ani) a fost, încă de la început, un susținător al proiectului de la CSA Steaua, chiar dacă prin mesajele sale l-a deranjat pe patronul FCSB, Gigi Becali.

Fostul internațional nu înțelege de ce echipa armatei nu are încă drept de promovare și este contrariat de cererea de schimbare a numelui.

Gabi Balint nu înțelege de ce MApN a solicitat Federației Române de Fotbal schimbarea numelui echipei din „CSA Steaua” în „Steaua București”. El a susținut întotdeauna că CSA Steaua este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, în urma celebrei finale de la Sevilla împotriva FC Barcelona. Cu toate acestea, fostul internațional ar fi dorit mai multă coerență și fermitate din partea conducerii clubului.

AS47, un grup de suporteri ai CSA Steaua, a cerut Ministerului Apărării Naționale schimbarea numelui echipei începând cu sezonul viitor, iar această solicitare a ajuns la oficialii Federației Române de Fotbal. Gabi Balint nu a înțeles acest demers.

”Da! Nu știu care este diferența, CSA înseamnă clubul sportiv al armatei. Înainte îi spuneam doar Steaua, nu văd problema”, a declarat Gabi Balint în emisiunea Fotbal Club.

Dreptul de promovare al CSA Steaua, motiv de supărare pentru Gabi Balint

CSA Steaua a promovat în Liga 2 în anul 2021 și de atunci se tot încearcă să se obțină dreptul a evolua în prima ligă. Toată povestea este însă blocată într-un hățiș birocratic. În această poveste s-au implicat mai mulți politicieni care au condus ministerul, dar au eșuat.

”Ești sigur că nu va avea drept de promovare? O să vedem până la finalul sezonului. Oprița (n.r. antrenorul CSA Steaua) a zis că pleacă dacă nu are drept de promovare, înseamnă că știe el ceva dacă a rămas.

Eu asta nu înțeleg, dacă obțin dreptul nu trebuie să fac un lot? Dacă începe campionatul și nu ai drept de promovare, iar le dai apă la moară celor care spun că se cheltuie mulți bani din bani publici. Nu se poate așa ceva, poate că acum mă îndrept împotriva lor. Nu mai înțeleg nimic!”, a ami afirmat Balint, în direct la Digi Sport.

Lasă un comentariu